Anlık Bildirim

HIS'den Radeon HD 4850 tabanlı ve özel tasarımlı yeni ekran kartı

Sadece AMD-ATi tabanlı ekran kartları hazırlayan ve ICEQ serisi yüksek performanslı modelleriyle popüler olan HIS, HD 4850 ICEQ4'ten sonra RV770 Pro gpu'sunu temel alan yeni bir model daha hazırladı. Firmanın H485FN512P kod adlı yeni modeli referans tasarımdan farklı olarak Mavi renkli PCB ve Mavi LED'li özel bir soğutucu kullanıyor.

Çift slot tasarıma sahip olan ekran kartı 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV770 Pro gpu'sunu kullanıyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 800x paralel işlem birimine sahip olan kart, 512MB GDDR3 bellek ile geliyor. Grafik işlem birimi 625MHz'de, bellekleri ise 1998MHz'de görev yapan kartın hesaplama gücü ise 1TeraFLOP.

Çoklu ekran kartı kullanımı için Crossfire X teknolojisini destekleyen HIS'ın yeni modeli Unified Video Decoder 2 teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor. PCIe 2.0 uyumlu olan kartın üzerinde ayrıca çift DVI ve HDTV konnektörleri yer alıyor. Önümüzdeki günlerde kullanıma sunulacak olan modelin fiyatı ise ICEQ4 serisinden daha ucuz olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim