Anlık Bildirim

iPhone 3Gs: En güçlü iPhone aynı zamanda daha çevreci

iPhone 3Gs: En güçlü iPhone aynı zamanda daha çevreci

Apple geçtiğimiz hafta teknoloji dünyasının merakla beklediği lansmanı gerçekleştirdi ve iPhone 3Gs modelini endüstrinin beğenisine sundu. Yerini alacağı iPhone 3G modeliyle tasarım anlamında aynı anlayışın yansıması olsa da teknik özellikleri itibariyle iPhone 3G'den çok daha hızlı olan iPhone 3Gs aynı zamanda çevreye daha duyarlı yani daha "yeşil" bir portre çizecek gibi görünüyor. Zira yapılan açıklamalara göre iPhone 3Gs ile Apple, çevreye duyarlı üretici kimliğini de gündeme getirmek isteyebilir.

Peki iPhone 3Gs modelini daha "yeşil" yapan farklılıklar neler? Gelen bilgilere göre toksik kimyasallardan bağımsız olan iPhone 3Gs, civasız LCD ve PVC yani zehirli plastiklerden bağımsız sisteme sahip. Brom bağımsız baskılı devre üzerine inşa edildiği belirtilen iPhone 3Gs'in daha küçük bir kutu içerisinde satılacağı ayrıca iPhone 3Gs kutularında geri kazanılmış malzeme ve bio-tabanlı materyal kullanıldığı belirtiliyor. Tabii kutulama küçülmeye gidilmesi nakliye dolayısıyla yakıt kullanımında da avantaj sağlayabilir.

Görünüşe bakılırsa en hızlı, en güçlü iPhone, aynı zamanda Apple'ın şimdiye kadar hazırladığı en çevreci iPhone modeli olarak ta dikkat çekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim