Anlık Bildirim

iRiver'dan çok fonksiyonlu yeni medya oynatıcısı: D31

iRiver'dan çok fonksiyonlu yeni medya oynatıcısı: D31

Taşınabilir medya oynatıcılarıyla tanınan iRiver, Dicple serisi dahilinde hazırladığı yeni portatif çoklu ortam oynatıcısını kullanıma sunuyor. Firmanın D31 kod adını taşıyan yeni oynatıcısının en önemli özelliklerinin başında 480x272 piksel çözünürlüğünü destekleyen 4.3" boyutundaki dokunmatik ekranı gösteriliyor. İki farklı versiyonu olan D31'in ilk modelinde DMB desteğine ve 4GB'lık dahili bellek kapasitesine sahipken, Edu versiyonunda ise DMB desteği sunulmuyor ancak dahili bellek kapasitesinin 8GB'a çıkartıldığı belirtiliyor.

Daha yüksek depolama alanı için microSD bellek kartı desteği sunan taşınabilir medya oynatıcısının USB 2.0 arabirimi üzerinden PC senkronizasyonu gerçekleştirebildiği belirtiliyor. Her iki versiyonu da FM radyo alıcısına sahip olan D31'in radyodan kayıt yapabildiği gibi el yazısı tanıma yeteneği de bulunuyor. Personal Information Manager (PIM) yani Kişisel Bilgi Yöneticisi olarak ta kullanılabileceği belirtilen medya oynatıcısının bu doğrultuda takvim ve programlayacı gibi özelliklerle donatılması da dikkatlerden kaçmıyor. Tabii ana işlevi medya oynatmak olan D31'in destek verdiği dosya formatları oldukça önemli.

Yapılan açıklamalaraa göre D31 MP3, WMA, ASF ve OGG gibi müzik dosyalarını çalabiliyor, AVI ve WMV gibi video dosyalarını oynatabiliyor ayrıca JPEG, GIF, BMP ve PNG gibi resim dosyalarını da gösterebiliyor. Öte yandan TXT, DOC, XLS, PPT, HWP, CSD ve PDF formatındaki dökümanlara da destek veren D31'in 1,350mAh lityum-iyon pil kullandığı ve 35 saate kadar müzik, 5 saate kadarsa video oynatımı gerçekleştirebildiği belirtiliyor. Sözlük olarak ta kullanılabilecek D31 ilk olarak Kore'de rafları süslemesi beklenirken fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

iRiver'dan çok fonksiyonlu yeni medya oynatıcısı: D31

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim