Anlık Bildirim

İsviçre çakısına 1 GB bellek dopingi ; Swissbit USB Victorinox

İsviçre çakıları bir çok fonksiyonu küçük bir alanda barındırmaları ile ünlüdürler. Öyleki makastan tornavidaya, çakıdan penseye kadar bir çok ufak araç oldukça küçük bir kasanın içerisinde paketlenmiştir. Fakat günümüzde bu tip küçük araç gereçlerin yanında birde dijital bilgi taşıma ihtiyacı doğmuştur. Bunu USB taşınabilir belleklerle şu an için oldukça hızlı ve pratik bir şekilde çözümlemiş bulunuyoruz. Swissbit isimli bir firma USB taşınabilir bellekleri İsviçre çakıları ile birleştirerek oldukça pratik bir çözüm sunuyor :)

İsviçre çakısına 1 GB bellek dopingi ; Swissbit USB Victorinox

Oldukça yaratıcı bir ürün olan USB Victorinox uzun süredir 64MB, 128MB, 256MB ve 512MB kapasiteli USB bellek taşıyan ürünleri ile piyasada bulunmakta fakat firma geçtiğimiz günlerde USB Victorinox'a 1 GB USB bellek barındıran ve iki (2) ayrı renkte müşterilerin beyenisine sunulacak olan yeni bir modeli ekleyeceğini duyurdu. Safir mavisi ve gümüş renklerde piyasaya sürülecek ürün firmanın USB Victorinox ailesinin en çok kapasiteye sahip ürünü olacak.

Bu güzel ürününü 1GB lık modelinde eski modellerde bulunan kırmızı led yerine beyaz led kullanılmış ve tabiki beyaz ışık daha iyi bir aydınlatma sağlıyor. Paket içeriğinde çakı, küçük makas, törpü, tükenmez kalem, 1GB USB bellek ve el feneri görevi görmesi için beyaz ışık verebilen led bulunmakta.

İsviçre çakısına 1 GB bellek dopingi ; Swissbit USB Victorinox

Ürünün daha çok hava yolunu kullanarak yolculuk yapanlar için çakı, makas ve törpü içermeyen birde güvenli versiyonu mevcut. 11 Eylül sonrası herhalde hiç bir havayolu şirketi sizi bu şirin USB Flash la uçağa bindirmek istemeyecektir :). Window 9x, Me, 2000, XP uyumlu olan cihaz aynı zamanda Mac OS 9.0 ve üzeri, Linux 2.4 ve üzeri işletim sistemleri ilede çalışabilmekte.

USB Victorinox, 8 MB/sn okuma ve 7 MB/sn yazma hızlarına sahip, USB açılış diski olarak kullanılabilmekte ve içerisindeki dosyaları yazma ve okumaya karşı istenirse şifreleyebiliyor. 64MB, 128MB, 256MB, 512MB kapasitelerde piyasaya sunulan ürünün 64 MB ve 128 MB olan versiyonları sadece USB 1.1 destekli iken 256 MB ve 512 MB lık versiyonlar USB 2.0 bağlantıyı desteklemekteler. Küçük kapasitelerde sorun olmasada büyük dosyaların aktarımında USB 1.1 gerçekten insanı çileden çıkartmakta.

Bu güzel cihazın hafıza miktarına göre değişen fiyatları ise şöyle, 64MB 50$, 128MB 70$, 256MB 90$, 512MB 140$. 1 GB lık model için henüz bir satış rakamı mevcut değil. Cihazın detaylı incelemesine Modtown.co.uk dan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim