Anlık Bildirim

Jetway de netbook dünyasına adım atıyor

Jetway de netbook dünyasına adım atıyor

Geçtiğimiz seneye damga vuran, global ekonomik krize rağmen bu sene de yüksek satış rakamlarına ulaşacağı öngörülen netbook bilgisayarların sahip olduğu yüksek satış potansiyel yeni üreticileri pazarı çekmeye devam ediyor. VIA Nano işlemcili Mini-ITX anakartını kullanıma sunarak dikkatleri üzerine çeken Jetway, netbook trenine binen son isim oldu.

Jetway, netbook pazarına ZERO MINI-101 isimli yeni modeliyle giriyor. Siyah, Beyaz ve Kahverengi olmak üzere üç farklı renk alternatifiyle pazara sunulacağı belirtilen netbook, Intel'in Atom platformunu temel alıyor ve 1.6GHz'de çalışan Atom N270 işlemcisiyle geliyor. 10.1" ekrana sahip olan mini-bilgisayarda desteklenen çözünürlük ise 1024x600 piksel.

Sistem 1GB olarak belirlenen ve depolama için 160GB'lık SATA sabit disk kullanan Jetway, ZERO MINI-101'in diğer özelikleri arasında WiFi, Ethernet, 1.3MP kamera ve 3 hücreli pil gibi detaylar bulunuyor. İşletim sistemi olarak Windows XP Home Edition veya Linux ile alınabilecek mini-bilgisayarın ne zaman ve hangi fiyattan satışa sunulacağı ise açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim