Anlık Bildirim

Kodak EasyShare One; Wi-Fi yeteneklerine sahip dokunmatik ekranlı dijital fotograf makinası

Son zamanalarda dijital fotograf makinası satışlarında resmen bir patlama yaşanıyor. Film yandı derdi olmadan, beğenmediğimiz resimleri dilediğimiz an silme hakkı vererek ve ne çekeceğimizi daha önceden göstererek bizlere olabilecek en iyi fotograf deneyimini sunmaya çalışan bu cihazlar kalitelerine göre 100$ dan 1000$ a hatta profosyoneller için dahada üst rakamlara kadar piyasadan temin edilebiliyorlar.

Peki bir fotograf makinasını hepsinden farklı yapan nedir? ne olabilir? Daha yüksek çözünürlükte çekebilmesi olabilir yada kullanıcısına sunduğu ayarların ayrıntısı ve fotografa etki kaliteleri, daha büyük bir LCD ekran yada boyutlarının küçük olması! Bunlar şu an yeni çıkan dijital fotograf makinalarında kullanıcıya sunulmakta olan şeyler. Peki kablosuz bağlantı yetenekleri olan ve çektiği fotografları isterseniz bir web sunucusuna yada direk bilgisayarınıza upload edebilen bir dijital fotograf makinası nasıl olurdu. Tabi bunların yanında 3 inclik dev bir dokunmatik ekranıda unutmayalım. Dahili 256 mb bellek, 3 kat yakınlaştırma yapabilen optik mercek ve 4 megapiksel bir çözünürlük sanırım bu tip bir alette işimizi görür.

Bunların hepsi Kodak ın Las Vegasta yapılan CES Showda tanıttığı fotograf makinasında var. Kodak EasyShare One dijital fotograf makinası sd kart benzeri yuvasına Wi-Fi desteği sağlayan modülü takıldıktan sonra çektiği resimleri direk olarak yakınındaki Wi-Fi bağlantı noktası vasıtası ile belirlenen bir web alanına yada kişisel bilgisayarınıza gönderebiliyor.

Şu an avrupada git gide yayılan ve yakında ülkemizdede görmeye başlayacağımız Wi-Fi bağlantı noktaları sayesinde bu cihazla nereye giderseniz gidin çektiğiniz fotografları bilgisayarınıza anında gönderme lüksüne sahipsiniz. Yada kişisel web sitenizi tatilde çektiğiniz fotograflarınız ile devamlı güncel tutabilirsiniz. 3X optik yakınlaştırmalı 4 megapiksel bir kamera olan EasyShare One için 600$ lık etiket biraz fazla duruyor fakat 100$ lık Wi-Fi modülünü cihaza bağladıktan sonra şu an için piyasadaki hiçbir fotograf makinasının size sunamayacağı kablosuz bağlantı olanaklarından yararlanmaya başlıyorsunuz.

Kodak EasyShare One; Wi-Fi yeteneklerine sahip dokunmatik ekranlı dijital fotograf makinası

Kodak EasyShare Gallery sayesinde kablosuz olarak bağlandığınız bilgisayarınızdaki resim albümünüzü kameranızdan görüntüleyebiliyorsunuz ve kamera ile bilgisayar arasında görüntü transferi yapabiliyorsunuz. Dokunmatik büyük ekranı sayesinde resimler arasında dolaşmak ve seçim yapmak oldukça kolay.

Ayrıca EasyShare One ile birlikte yeni nesil imagelink sistemide kullanıcıların beyenisine sunuluyor. Bu sistem sayesinde çektiğiniz resimleri tek tıklama ile 90 sn içerisinde yazıcınızdan bastırabiliyorsunuz. Cihaz EasyShare printer dock ünitesine bağlanarak hem baskı yapmanızı sağlıyor hemde kendini şarj ediyor.

Bu yenilikçi ürün çok yakın bir zamanda piyasada olacak her ne kadar resim kalitesi ve optik kalite olarak 700$ lık (600$ cihaz + 100$ Wi-Fi kartı) etiket biraz fazla dursada getirdiği kablosuz bağlantı özellikleri gerçekten dikkat çekici.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim