Anlık Bildirim

LG'nin yeni netbook modeli X110 listelere girmeye başladı

Son dönemin en popüler pazarı haline gelen Netbook dünyasında marka ve model çeşitliliği hız kesmeden artmaya devam ediyor. Pek çok yeni firma Netbook dünyasına giriş yapmak için doğru zamanı kollarken sektörün saygın isimlerinden LG, yeni netbook modeli X110'u pazara sunmaya hazırlanıyor. Elimize ulaşan yeni bilgilere göre LG X110 listelere girmeye başladı.

Intel'in Atom platformunu temel alan ve 1.6GHz'de görev yapan tek çekirdekli Atom N270 işlemcisiyle gelen LG X110'u diğer pek çok netbook modelinden ayıran önemli farkı bulunuyor zira maliyet odaklı ultra-taşınabilir dizüstü bilgisayar 3G/UMTS desteği geliyor ve WiFi'ın yanı sıra farklı yapılanmaları üzerinden de kullanıcılarına "online" olabilme imkanı tanıyor.

LG'nin 1GB bellek ve 160GB'lık sabit disk ile gelecek 10.2" ekranlı X110 modelinin 3 hücreli pil ile donatıldığı, toplam ağırlığının da 1.19Kg civarında olduğu belirtiliyor. 6 hücreli pil opsiyonuna da sahip olan netbook belirttiğimiz üzere fiyat listelerine girmeye başladı. LG X110'un 399 Avro seviyesinden kullanıcılar ile buluşması beklenirken 3G desteği olmayan daha ekonomik model de kullanıma sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim