Anlık Bildirim

Lian Li'den ofisiniz için Alüminyum çalışma masası ; Lian Li F1

Kullanıcıların bir çoğu, gerek iş gerek ev olsun günümüzde bilgisayar başında 4 saatten daha fazla vakit harcıyorlar. Internet'in yaygınlaşması, otomaston sistemlerinin gelişmesi, her geçen gün bilgisayar başında geçen süreyi uzatmakta. Harcanan zamanın büyüklüğünü baz alırsak, eğer zorunlu ve ya keyfi olarak en az 4 saat belli bir alanda duracaksak, orasının düzenli ve ihtiyaçlara cevap verecek düzeyde olması gerekir ki yaşam kalitemizi üst seviyede tutalım.

Söz ettiğimiz alan, konu iş ve bilgisayar olunca, tabi ki çalışma ve bilgisayar masası oluyor. Sadece iyi bir bilgisayara sahip olmanın yanında bu sistemi yerleştirmek ve kullanmak için işe özelleştirilmiş bir masamız yoksa, duyduğumuz rahatsızlık yaptığımız işten ve oynadığımız oyundan keyif almamızı engelleyecektir. Piyasada bir çok mobilya üreticisinin ürettiği bilgisayar ve çalışma masası modeli mevcut, bunlar genelde ahşap yapılı masalar ve mobilya tasarımcıları sektörün içinde olmadıkları için pekte kullanıcı dostu tasarımlara sahip oldukları söylenemez. Genellikle mobilya tasarımcıları ofiste ve ev de kullanım kolaylığından daha çok masalarda görünüşe önem vermekteler. Dünyanın ileri gelen kasa üreticilerinden Lian Li, piyasada profosyonel ofis ve ev kullanımı ihtiyaçlarını karşılamak için, tamamı alüminyumdan imal edilmiş, çizilmeye ve darbeye dayanıklı oldukça kaliteli çalışma ve bilgisayar masasını piyasaya sürmüş durumda.

Lian Li F1 alüminyum bilgisayar masası, kullanıcıların ofis ve bilgisayar başında çalışma ihtiyaçlarını bir arada gidermek ve ev kullanımından önce ofis kullanımı düşünülerek imal edilmiş bir masa. Çanta koyacağından, anahtarlı çekmecelere kadar ayrıntıların düşünüldüğü masada ayrıca Lian Li'nin PC-V1000 modeli kasası gömülü olarak gelmekte. Kabloların gizlenmesi için içerisinde kanallar olan masa, hafıza kartı okuyucu, ethernet girişi ve yerleşik elektirik prizleri gibi ayrıntılarıda barındırmakta.


Kart okuyucu, USB çıkışları, Ethernet girişi, kulaklık mikrafon giriş çıkışları ve telefonunuz için priz her şey düşünülmüş

Lian Li F1 , özellikle para gibi sert cisimlerle zorlansa dahi çizilmeyecek bir kaplama içeriyor, böylece ürünün ilk aldığınız günkü gibi kalması garantilenmiş. Kabloların göz önünde durup dağınıklık yaratmaması için masanın tasarımında kullanıcının ihtiyacı olacak kablolama ihtimalleri düşünülerek iç kısımlara tüneller ve ek güç prizleri yerleştirilmiş. Aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi, kasanın hemen alt kısmında daha sonra üzeri kapatılabilen güç girişleri bulunmakta.


Kalem ve benzeri ofis malzemeleri için özel çekmece ve masa altında gizli elektirik prizleri

Ofis ortamında çalışma masaları, bilgisayar ile çalışılmasının yanında dosyaların incelenmesi, gerekli evrakların okunup imzalanması gibi işlemler içinde kullanılmakta ve masanın genel görünümü bazı yerler için büyük önem taşımakta. Lian Li, F1 ile oldukça ince ayrıntılara sahip iyi düşünülmüş bir bilgisayar masası yanında kullanıcılara, bütün ofis ihtiyaçlarını giderebilmeleri için araçları bulunan ve iyi görünümü ile ofisinizi zenginleştirecek çalışma masasınıda beraber sunmakta.

Ofisinizin tasarımına uygun olarak metalik gri ve siyah renk seçenekleri bulunan Lian Li F1'in boyutları modele bağlı olarak değişmekte. Masanın, 176 x 79 x 77 cm (Lian Li F1) ve 154.5 x 79 x 77 cm (Lian Li F2) olmak üzere iki farklı boyutu mevcut. Yurtdışında 2850$ etiketle satılan masanın direk ofis kullanımı için dizayn edilmiş bir ürün olduğunu düşünürsek fiyatı oldukça makul kalmakta. Günümüzde kaliteli ahşap çalışma masaların fiyatları 5000YTL ye kadar çıkabilmekteler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim