Anlık Bildirim

Logitech'den iPod için Bluetooth destekli kablosuz kulaklık seti

Logitech'in popüler dijital müzik çalar iPod için geliştirdiği bluetooth destekli kablosuz kulaklıklarıyla, artık kulaklık kablolarına veda edebilirsiniz, sadece kablolardan da kurtulmuyorsunuz kulaklık üzerindeki kontrol takımı sayesinde iPod çantanızdayken dahi o an çalan şarkıyı durdurma, bir sonraki / bir önceki parçalar arasında geçiş yapma veya ses açıp kapama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Kulaklık ile beraber gelen iletici cihaz iPod un ses çıkışına takılıyor. Ürün Bluetooth 1.2 destekli, bu sayede MP3 dinlerken ses kalitesinde herhangi bir kayıp olmadan kablosuz olarak iletim sağlanabiliyor. Bluetooth 1.2 den önceki sürümlerde ses ancak telefon kalitesinde karşı tarafa iletilebiliyordu. 90 gram ağırlığındaki kulaklık ile 10 metre uzaklığa kadar kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz. Ürün sekiz (8) saat boyunca şarj gerektirmeden çalışabilmekte.

Logitech'den iPod için Bluetooth destekli kablosuz kulaklık seti

Cihazın şarjı azaldığında kontrol takımı kısmında bulunan led kırmızaya dönmekte. Ürünün hem ses iletici kısmı hem de kulaklık kısmı şarja gerek duyduğundan ürün ile birlikte gelen şarj adaptörü her iksini birden şarj edebilecek şekilde dizayn edilmiş. Böylece cihazın her iki parçasında aynı anda şarj edilebiliyor. Toplam şarj süresi 2.5 saat civarında sürmekte. Ürün 20Hz den 20KHz e kadar olan frekans aralığına duyarlı kaliteli yapısı sayesinde ses kalitesinde normal kulaklıklarları aratmıyor.

Bir çok inceleme sitesinde 10 üzerinden 8 ve daha üstü puanlar alan Logitech kablosuz kulaklık seti iPod Photo, iPod mini, iPod U2 Special Edition, 3 ve 4. jenerasyon kontrol düğmeli iPod lar ile uyumlu. Ürün yaklaşık 145$ fiyat etiketiyle yurt dışında satışa sunulmuş durumda. Belki iPod için üretilen ilk bluetooth destekli kulaklık seti olmasada Logitech gibi kaliteli ürünler üreten bir firmanın elinden çıkıyor olması ve yaratıcı kontrol paneli kulaklığı, diğer ürünlerden farklı kılmaya yetiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim