Anlık Bildirim

Magic Pro, G43 yonga setli yeni anakartını duyurdu

Magic Pro, G43 yonga setli yeni anakartını duyurdu

Uzakdoğu merkezli anakart üreticilerinden Magic Pro, Intel'in G43 yonga setini temel alan yeni anakartını duyurdu. Firmanın Micro-ATX formundaki MP-G43M-HD kod adlı yeni anakartı Intel'in LGA775 formundaki tek, çift ve dört çekirdekli güncel işlemcileriyle kullanılabiliyor. HTPC'leri hedef alan ve pasif soğutma ile desteklenen anakart çift DIMM slotu üzerinden 4GB'a kadar DDR2-800MHz bellek desteği sunuyor.

Kullanılan yonga seti itibariyle Intel'in en yeni entegre grafik işlemcilerinden biri olan DirectX 10 destekli GMA X4500 IGP'sini üzerinde barındıran anakart harici ekran kartı kullanmak isteyenlere için PCIe 2.0 spesifikasyonuyla uyum PCIe x16 slotuna da sahip. Ek olarak 2x PCI slotu ile donatılan anakartta güney köprüsü olarak ise ICH10 yongasına yer verilmiş.

6x SATA-II konnektörüyle gelen ayrıca 8 kanal yüksek tanımlı ses ve gigabit ethernet özelliklerine de sahip olan Magic Pro'nun yeni modelinde görüntü aktarımı için VGA ve HDMI konnektörlerine yer verildiği belirtiliyor. Oturma odalarımız için hazırlanan çoklu ortam odaklı HTPC'ler başta olmak üzere maliyet odaklı giriş seviyesi bilgisayarları ve ofis sistemlerini hedef alan anakartın fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim