Anlık Bildirim

Memorex'in Blu-Ray oynatıcısı fiyatıyla dikkat çekebilir

Memorex'in Blu-Ray oynatıcısı fiyatıyla dikkat çekebilir

Blu Ray medyalar için yaygın olarak kullanılan oynatıcının popüler oyun konsolu PlayStation 3 olduğu biliniyor. Tabii sadece PS3 üzerinden Blu Ray gösteriminin yüksek tanımlı medya formatının yaygınlaşmabilmesi için yeterli olmadığı da malum. Bunun farkında olan Sony, çalışmalarına ara vermeden devam ederken alternatif firmalardan da dikkat çekici çözümler gelmeye devam ediyor.

Başta Sony ve Panasonic olmak üzere sektör devi firmaların Blu-ray sürücülü ev-sinema sistemleri hazırladığı biliniyor. Fakat fiyat noktasında bu tür çoklu ortam çözümleri henüz kullanıcıların geneline ulaşabilecek düzeye gelmiş değil. Bu noktada boş medya üreticisi Memorex'in hazırladığı yeni Blu-ray oynatıcısı dikkat çekebilir zira MVBD-2510 kodlu yeni modelin segmentinin en ucuz çözümü olduğu iddia ediliyor.

Memorex MVBD-2510, başta Blu-ray (BD-ROM)olmak üzere yaygın olarak kullanılan ve aralarında DVD+ROM, DVD-R/DVD-RW, DVD+R/DVD+RW, CD-ROM, ve CD-R/CD-RW'nin yer aldığı pek çok medya formatıyla uyumlu olarak kullanılabiliyor. Sadece Blu-ray Profile 1.1 desteğine sahip olan Memorex MVBD-2510, bu sebeple ekstra içeriğin "download" edilebilmesine olanak tanımıyor.

Kasım ayında kullanıma sunulacağı belirtilen Dolby TrueHD ve DTS-HD destekli Memorex MVBD-2510'un 269$'lık yurt dışı etiket fiyatına sahip olacağı belirtiliyor. Türünün en uygun fiyatlı çözümlerinden biri olacak yeni oynatıcının lansmanını takiben benzer fiyat segmentinde yer alacak yeni modellerin de diğer firmalarca kullanıma sunulması beklenebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim