Anlık Bildirim

Microsoft Gears of Wars tutkunları için özel bir Zune versiyonu hazırlıyor

Microsoft Gears of Wars tutkunları için özel bir Zune versiyonu hazırlıyor

Microsoft en büyük rakiplerinden biri olan Apple'ın iPod fırtınasına son verebilmek için Zune isimli taşınabilir medya oynatıcısını hazırlamış ve her ne kadar iPod fırtınası dindirebilmiş olmasa da yazılım devi Microsoft, WiFi destekli Zune ile dikkat çekmeyi başarmıştı.

Zune ile daha yüksek satış rakamlarına ulaşmak ve oyuncuları da kapsamı alanı içerisine dahil edebilmek için Xbox'da satış rekorları kıran oyunları gündemine alan Microsoft, geçtiğimiz dönemde, film çalışmaları da devam eden Halo oyununa yönelik olarak özel bir Zune versiyonu hazırlamıştı.

Halo'dan sonra Gears of War 2 için de yeni bir Zune modeli hazırlanıyor. 120GB kapasiteli ve kablosuz iletişim desteği sunan yeni modelin arka tarafında Gears logo'sunun olduğu belirtilirken yeni modelin oyunun müziklerine, özel videolarına ve çizim çalışmalarına sahip olacağı da ifade ediliyor.

Limitli sayıda üretilmesi ve 7 Kasım'dan önce kullanıma sunulması beklenmeyen Zune Gears of War II versiyonunun fiyatı ise muhtemelen 249-279$ seviyesinde olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim