Anlık Bildirim

MSI, Cyclone serisi Radeon HD 4890 ve HD 4770 modellerini sergiliyor

MSI, Cyclone serisi Radeon HD 4890 ve HD 4770 modellerini sergiliyor

Computex 2009 fuarının iddialı katılımcılarından birisi olan MSI, fuar dahilinde yeni ekran kartlarını da katılımcıların beğenisine sunuyor. Firmanın tanıttığı yeni modelleri arasında Cyclone serisi yeni ekran kartları da bulunuyor. Firmanın önümüzdeki haftalarda kullanıma sunmaya planladığı yeni ekran kartlarından birisi Radeon HlD 4890, diğeri ise Radeon HD 4770 modellerini temel alıyor. Sırasıyla 1GB ve 512MB GDDR5 kapasitesine sahip olan ekran kartları özellikle geliştirilmiş detayları ile dikkat çekecek gibi görünüyorlar.

AMD-ATi'nin referans çözümlerine kıyasla daha yüksek soğutma performansı sunduğu belirtilen özel soğutucusuna ek olarak, hız aşırtma ve stabilite için yüksek kalite komponentlerle donatıldığı belirtilen yeni kartlardan Radeon HD 4890 tabanlı model 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV790, Radeon HD 4770'i baz alan kart ise 40nm RV740 GPU'sunu kullanıyor. DirectX 10.1, Crossfire X ve Unified Video Decoder 2.0 teknolojilerine destek veren yeni kartlarda ayrıca D-Sub, DVI ve HDMI portları bulunmakta.

Fabrika çıkışı hız aşırtmalı olarak gelmesi beklenen yeni kartların saat hızları hakkında henüz herhangi bir detay bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12762 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Ekran Kartı
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim