Anlık Bildirim

MSI GeForce GT240 tabanlı yeni ekran kartını duyurdu

MSI GeForce GT240 tabanlı yeni ekran kartını duyurdu

GeForce GTX 275 Lightning modeliyle yeni bir dünya rekoruna imza atan MSI, ekran kartı ailesini güncellemeye devam ediyor. Firma yaptığı açıklama ile GeForce GT 240 tabanlı yeni ekran kartını duyurdu. Nvidia'nın 40nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği, DirectX 10.1 destekli GT215 GPU'sunu kullanan ekran kartı, 128-bit bellek veri yolu desteğine, 96x paralel işlem birimine ve 1GB GDDR3 bellek kapasitesine sahip.

Grafik işlem birimi 550MHz'de, paralel işlemcileri 1340MHz'de ve bellekleri de 1580MHz'de görev yapan ekran kartı katı kapasitörleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor. Çalışmak için ek güç girişine ihtiyaç duymayan ve üzerinde herhangi bir SLI konnektörü bulunmayan yeni ekran kartı, PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı video hızlandırma desteği sunarken, CUDA ve PhysX gibi teknolojileri de destekliyor.

Görüntü aktarımı için D-Sub, DVI ve HDMI konnektörlerine sahip olan DirectX 10.1 destekli yeni ekran kartının önümüzdeki günlerde 70 Avro civarı bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor.

MSI GeForce GT240 tabanlı yeni ekran kartını duyurdu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim