Anlık Bildirim

MSI X58 Eclipse detaylarıyla birlikte göründü

MSI X58 Eclipse detaylarıyla birlikte göründü

Anakart üreticileri arasındaki "Nehalem" merkezli rekabet dikkatlerden kaçmıyor. Asus, Gigabyte, ECS ve Foxconn'dan sonra MSI da X58 yonga setli yeni anakartının çok büyük bir ihtimalle üretime girecek final tasarımına ait görselleri yayınladı. MSI'ın Eclipse olarak isimlendirdiği yeni modeli Intel'in LGA1366 formundaki Bloomfield serisi Core i7 işlemcileriyle kullanılabilecek.

MSI X58 Eclipse detaylarıyla birlikte göründü

3 kanal entegre DDR3 kontrolcüsüne sahip işlemciler için 6 adet DDR3 DIMM slotu ile donatılan PCIe 2.0 destekli anakart üzerinde 3 adet PCIe X16 slotu yer alıyor. Çoklu ekran kartı kullanımına yönelik olarak AMD-ATi'nin Crossfire X teknolojisine ek olarak Nvidia'nın SLI yapılanmasına da destek veren X58 Eclipse, Siyah renkli baskılı devresi, renkli komponentleri ve katı kapasitörleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

MSI X58 Eclipse detaylarıyla birlikte göründü

Kuzey ve Güney köprüsüne ek olarak güç modüllerini de kapsayan Bakır tabanlı pasif soğutma çözümüyle desteklenen anakart DrMOS teknolojisini de destekliyor. Diğer anakart üreticilerinin X58 yonga setli modellerinden farklı olarak Creative'in X-Fi teknolojisini temel alan harici ses kartıyla gelen MSI X58 Eclipse ayrıca D-LED 2 adı verilen ve anakartın anlık durumunu yansıtan çıkartılabilir LCD ekranıyla farklılık yaratmayı hedefliyor.

MSI X58 Eclipse detaylarıyla birlikte göründü

Profesyonel kullanıcılar için güç ve reset butonu gibi detayları da bulunan anakart üzerinde farklı RAID konfigürasyonlarını destekleyen 10x SATA-II konnektörü, 2x eSATA portu, DMA kanalı ve çift gigabit ethernet gibi detaylar yer alıyor. Intel'in Core i7 lansmanıyla eş zamanlı olarak pazara sunulacak MSI X58 Eclipse'nin fiyatı hakkında şu an için net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim