Anlık Bildirim

MSI'dan mobil oyuncular için yeni dizüstü bilgisayar; GX730

MSI'dan mobil oyuncular için yeni dizüstü bilgisayar; GX730

Oyuncuların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hazırladığı dizüstü bilgisayarlarını G serisi altında pazara sunan MSI, ürün gamına yeni bir model daha ilava ediyor. AMD'nin Puma platformunu temel alan GX730 isimli yeni model 395 x 278 x 26.5-35mm boyutlarında ve 3.2 kg ağırlığında. 17" ekrana sahip olan dizüstü bilgisayar, özellikle Turbo teknolojisiyle öne çıkıyor.

Firmanın aynı seri altında kullanıma sunduğu ve bizim de video incelemesini yaptığımız diğer bazı modellerde olduğu gibi Turbo tuşuna sahip olan dizüstü bilgisayar, bu sayede kullanıcıların tek tuşla işlemci saat frekansını arttırmasına olanak tanıyor. Yine MSI'ın GX serisinde kullandığı VIVID isimli görüntü iyileştirme teknolojisine de sahip olan bilgisayar, dahili ses sistemiyle geliyor.

AMD'nin Turion X2 Ultra serisi mobil işlemcilerinden güç alan dizüstü bilgisayar, 4GB'a kadar bellek desteği ve 160GB, 250GB ve 320GB kapasiteli farklı disk alternatifleriyle satın alınabiliyor. Grafik yükünü ATi Mobility Radeon HD 3650'nin üstlendiği sistem yine tercihe göre Blu-ray sürücüsüyle de alınabiliyor. 2MP kamera, gigabit ethernet,eSATA ve WiFi gibi özeliklere sahip olan sistemin fiyatı hakkında şimdilik net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim