Anlık Bildirim

Notebook'da değiştirilebilir Ekran kartı Alienware Area-51m'de

Her ne kadar yurt dışında çok ünlü bir pc üreticisi olan Alienware ülkemezde bulunmasada sesi yaptıkları ile buralara kadar ulaşabiliyor. Yeni notebook'un en büyük özelliği 10 dk içersinde ekran kartınızı değiştirebilmeniz. Bu sayede binlerce dolara alıpta bir yıl içersinde notebook'unuzun tamamen oyun oynamayacak kadar yaşlandığını görme zorunluluğunuz kalkıyor. Kısaca önünüze upgrada yolu çıkıyor.

İşin ilginç bir yanıda Ati ve Nvidia'nın bu değiştirilebilir ekran kartı olayına destek vermesi durumunda -ki bir notebook için iki tane ekran kartı alınması üreticilerin en çok isteyeceği şeylerden birisi- özel 256 Mb ram içeren yada standart hızlarından bile hızlı çalışan modeller piyasaya sürülebilir. Böyle bir durumda 300$'a masa üstünden tamamen farksız bir deneyim yaşayabilme şansınız bile var.

Umarız yakında diğer büyük notebook üreticileride bu değiştirebilme işine sıcak bakarlar. Tabii bunun için ilk önce ekran kartı üreticilerinden de destek gelmesi gerek. Bu arada Alienware'in inanılmaz özelliklere sahip notebook'una bakmak ve incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim