Anlık Bildirim

Nvidia: Fermi tabanlı GF100 GPU'su donanımsal 3D Blu-ray desteği sunacak

Geliştirme çalışmalarının dört yıla yakın bir süredir devam ettiği belirtilen Fermi kod adlı yeni nesil grafik işlemci mimarisini temel alan GF100 GPU'su için Nvidia'nın hazırlıkları sürüyor. GeForce GTX 360 ve GeForce GTX 380 gibi üst seviye performans modellerinin Mart ayına ertelendiği söylenedursun Nvidia, yeni nesil ekran kartları için merak edilen detayları açıklamaya devam ediyor.

Alışılageldiği üzere GF100 kod adlı yeni nesil grafik yongasının detaylarını Facebook'taki resmi profil sayfasında duyurmaya devam eden Nvidia'nın son güncellemesi 3D Blu-ray üzerine oldu. 3DVision teknolojisine büyük önem veren ve 3D teknolojilerin gelecekte endüstri standardı olacağını düşünen Nvidia, GF100 GPU'sunun %100 donanımsal 3D Blu-ray çözümleme yeteneğine sahip olacağını açıkladı.

Nvidia'ya göre GF100 tabanlı grafik kartları ile 3D Blu-ray yapımlarda muazzam bir eğlence deneyimi sunulacak ve bu sayede yüksek 3D performansı gelişmiş çoklu ortam yetenekleriyle harmanlananacak. GF100 tabanlı ekran kartlarının donanımsal voltaj değiştirme ve yeni 32X AA modu gibi özelliklerle geleceğini de ilk defa yine Facebook'ta duyuran Nvidia'nın bir sonraki güncellemesi şimdiden merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14083 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim