Anlık Bildirim

Nvidia ION tabanlı Eee PC 1201N kullanıma sunuluyor

Nvidia ION tabanlı Eee PC 1201N kullanıma sunuluyor

Intel Atom platformu ile kıyaslandığında sunduğu video hızlandırma özellikleri ve 3B graifk performansıyla öne çıkan Nvidia ION platformu netbook ve nettop sistemlerde yaygınlaşmaya devam ediyor. Eee PC serisi ile netbook pazarının oluşmasına öncülük eden Tayvan merkezli donanım devi Asus, Nvidia ION tabanlı ilk Eee PC netbook modelini kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

Firmanın Eee PC 1201N kod adını taşıyan yeni netbook modeli, 1366 x 768 piksel çözünürlüğünü destekleyen 12.1-inç ekrana sahip. 1.6GHz'de görev yapan tek çekirdekli Atom N270 işlemcisinin güç verdiği netbook sistemde Nvidia'nın DirectX 10 desteği sunan ayrıca yüksek tanımlı (1080p) videolar için IGP tabanlı hızlandırma yapabilen GeForce 9400M entegre grafik birimi bulunuyor.

1GB bellek ve 250GB kapasiteli sabit disk ile donatılan Nvidia ION tabanlı Eee PC 1201N, 6-hücreli pil kullanıyor. İşletim sistemi olarak Windows 7 Home Premium'un eşlik edeceği belirtilen yeni modelin Windows 7 ile eş zamanlı olarak Ekim ayı içerisinde satışa sunulması beklenirken, yurt dışı satış fiyatının 499$ seviyesinde olacağı da yine gelen haberler arasında yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim