Anlık Bildirim

Nvidia'nın çift grafik işlemcili GeForce GTX 2xx X2 modeli Ocak ayında geliyor

Nvidia'nın çift grafik işlemcili GeForce GTX 2xx X2 modeli Ocak ayında geliyor

GeForce GTX 200 serisi ekran kartlarına güç veren GT200 GPU'sunu 55nm üretim sürecine dahil etmeye hazırlanan Nvidia cephesinde çift grafik işlemcili yeni bir model çalışmasının bir süredir devam ettiği kulaktan kulağa dolaşıyordu. Hatta firmanın 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GT200b GPU'sunun çiftine sahip olacak GeForce GTX 260 X2 modelini de Aralık ayı içerisinde lanse edebileceği belirtiliyordu.

Firma cephesinden henüz resmi herhangi bir açıklama yapılmamakla birlikte, beklenen çift grafik işlemcili yeni modelin Aralık ayı yerine yeni yıl ile birlikte önümüzdeki Ocak ayı içerisinde ringe çıkabileceği bildiriliyor. Nvidia'nın GeForce GTX 260 mı yoksa GeForce GTX 280 için mi çift grafik işlemcili yeni bir model hazırlayacağı henüz netlik kazanmış değil.

AMD-ATi'nin çift grafik işlemcili Radeon HD 4870 X2 modeline cevap olarak performans liderliğini yeniden ele geçirecek yeni bir modeli, 40nm üretim sürecine geçmeden önce duyurmayı planlayan Nvidia, 55nm üretim sürecinin sağladığı güç tasarrufu ve maliyet avantajı ile SLI optimizasyonu gelişmiş, çift grafik işlemcili yeni bir model ile Ağustos ayında teslim ettiği liderlik koltuğunu rakibinden geri almayı hedefliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16408 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim