Anlık Bildirim

Onkyo, THX sertifikalı Blu-ray oynatıcısını tanıttı

Japon Onkyo firması, firmanın ilk THX sertifikalı Blu-ray oynatıcısı olan BD-SP807'yi tanıttı.

 

 

 

Müzik seti, amfi, video ve ses alıcısı gibi birçok Hi-Fi cihazı üreten Japon Onkyo firması, THX(THX sertifikalı ses cihazlarının kullanımıyla akustik bir denge, çevresel ses yaratmayı oluşturmayı amaçlayan teknoloji) sertifikalı BD-SP807 model adlı Blu-ray oynatıcısını tanıttı.

Blu-ray 2.0 profili destekleyen oynatıcı, videoları 1080p çözünürlüğüne yükseltebiliyor(upscaling). Sahip olduğu DAC(sesi dijitalden analoğa çevirir) ile 24 bit/192 kHz kalitesinde sunabiliyor. Dolby Digital Tru HD ve DTS-HD gibi yüksek çözünürlük ile tanımlı ses teknolojilerini destekleyen ürün, 7.1 kanal ses verebiliyor.

HDMI 1.3a, optik, coaxial, component, ethernet çıkışlarına, bunun yanında SD kard girişi ile bu karttaki dosyaları(AVCHD, DivX, Jpeg) okuyabilen Blu-ray oynatıcısı, BD Live ile çevrimiçi olarak çeşitli içeriklere de ulaşabiliyor. Ayrıca ürün, video için 297Mhz/12-bit'lik Anchor Bay video çipini(ABT1030) ve NSV DAC(ADV7340)'ini barındırıyor(DAC, analog çıkışlar için dijital veriyi analoğa çeviren bir çevirici görevi görüyor).

Onkyo firmasının THX serftifikalı ilk Blu-ray oynatıcısı BD-SP807, önümüzdeki ay kullanıcılara sunulacak.

Onkyo'dan THX sertifikalı Blu-ray oynatıcısı

 

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim