Anlık Bildirim

Palit'den Radeon HD 4600 serisini temel alan 4 yeni ekran kartı

Palit'den Radeon HD 4600 serisini temel alan 4 yeni ekran kartı

Ekran kartı dünyasının baş aktörlerinden biri olan Palit, AMD-ATi'nin geçtiğimiz haftalarda lanse ettiği Radeon HD 4600 serisi için dört yeni modelini duyurdu. Firmanın yeni ekran kartları Super ve Super+ serisi dahilinde hazırlandı. 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV730 gpu'sunun güç verdiği Palit'in yeni modelleri 320x paralel işlem birimiyle geliyor ve 128-bit bellek veri yolu destekliyor. Referans tasarımdan farklı olarak Palit'in daha önce kullanıma sunduğu diğer bazı ekran kartlarında da kullanılan soğutucularla gelen yeni modellerden özellikle HD 4670 tabanlı çözümler dikkat çekiyor.

Zira Crossfire X teknolojisini de destekleyen bu modellerde DVI ve VGA portlarına ek olarak HDMI ve DisplayPort konnektörleri de eklenmiş.Yani yeni nesil tv ve monitörler ile yüksek tanımlı içerik için tek kablo üzerinden bağlantı kurabilmek mümkün. DisplayPort olmasa da HDMI konnektörüne sahip olan HD 4650 Super+ modelinde ayrıca 1GB'lık GDDR2 bellek yer alıyor. Öte yandan Palit, Radeon HD 4650'nin Sonic yani fabrika çıkışı hız aşırtmalı gelen modelini de önümüzdeki günlerde kullanıma sunacak.

DirectX 10.1 destekli olan ve yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilen yeni kartların önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması bekleniyor.

Palit'den Radeon HD 4600 serisini temel alan 4 yeni ekran kartı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim