Anlık Bildirim

Pioneer "İndir ve Yazdır" tipi yeni DVD yazıcılarını duyurdu

Hazırladığı optik sürücülerle sektörün saygın isimlerinden biri olan Pioneer, iki yeni DVD/CD yazıcısını duyurdu. Sonic Solutions firması ile işbirliği çerçevesinde geliştirilen Qflix DVD Download & Burn teknolojili yeni sürücülerle, kullanıcıların ilk etapta film ilerleyen günlerde ise TV yapımlarını kolayca ve legal olarak interweb'den indirip DVD veya CD'ye yazabilecekleri belirtiliyor.

Qflix destekli yeni sürücülerden DVR-2920Q modeli dahili (SATA destekli), DVR-X162Q ise harici (USB 2.0 arabirimini kullanıyor) tasarıma sahip. DVD±R SL medyalara 20x, DVD±R DL medyalara 12x, DVD-Download medyalara 8x ve DVD±RW SLlere ise 8x hızında kayıt yapabilen Pioneer'ın yeni sürücüleri daha sessiz çalışma için Quiet Drive teknolojisini desteklemekte.

İndirilen dosyaların yönetimi ve yazımı için Roxio'nun Venue yazılımıyla gelen yeni sürücülerden, DVR-2920Q modelinin ay sonunda 69.99$, DVR-X162Q modelinin ise Kasım ayı içerisinde 114.99$'lık yurt dışı etiket fiyatlarıyla kullanıma sunulmaları bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim