Anlık Bildirim

Roku SoundBridge Network Music Player

Bilgisayarımızda bulunan müzik dosyalarını (MP3,WMA yada benzeri) yada internet üzerinden yayın yapan radyoları evinizin diğer odalardada dinlemek isteseniz bunu nasıl yaparsınız? Aslında bunun bir çok yolu var; mesela ek kablolarla hoparlör leri oturma odasına taşıyabilir oda olmadı kablosuz kulaklıklar ile ortak noktadan yayınla bu olayı gerçekleştirebilirsiniz, ama hiç biri SoundBridge network music player kadar bu işi tam yapamaz.

Roku tarafından geliştirilen bu sistem, normal Cat 5 kablo ile sağlanan veya Wireless Lan üzerinden bilgisayarınızdaki müzik içeriğine ulaşıp tam kontrol etmenizi sağlıyor. Böylece evin içinde bu sistemi nereye kurarsanız bilgisayarınızdaki müzik içeriğinide oraya taşımış oluyorsunuz.

Uzaktan kumandasıda bulunan cihazda oldukça büyük ve net bir ekran kullanılmış. Vacuum-fluorescent ekran oldukça net ve kaliteli bir görüntü sunuyor ve ekranın sağ ve sol tarafından bakıldığında bir netlik kaybı söz konusu değil. Oldukça büyük bir ekrana sahip olan M2000 modelinde (resimde görülen model) 512x32 Pixel bir ekran bulunurken M1000 modelinde 280x16 Pixel lik bir ekran kullanılmış.

Roku SoundBridge Network Music Player

Blackfin 400 Mhz bir dijital ses işlemcisine (DSP) sahip olan cihaz yazılım güncellemeyede destek vermekte. Sahip olduğu oldukça hızlı işlemci sayasinde bilgisayarınızdaki içeriğe ulaşmak ve yönetmek gerçekten çok kolay, ayrıca bu işlemci sayesinde ekranında o esnada çalan müzik ile uyumlu gerçek zamanlı görüntüler oluşturmak da mümkün.

Roku SoundBridge Network Music Player

Steryo hoparlör çıkışları dışında koaksiyel ve optik SPDIF dijital çıkışları üzerinde barındıran SoundBridge network music player istenirse gelişmiş ses sitemlerinede bağlanabiliyor. MP3, WMA, AAC, WAV ve AIFF dosya formatlarını okuyabilen cihaz, Windows Media Player 10, Apple Rendezvous ve iTunes dan çalan müzik içeriğine erişip ekranda görüntüleme yeteneğinede sahip.

Oldukça güzel bir tasarımla bir çok kullanışlı özelliği bir araya getirmiş olan Roku SoundBridge network music player bu konuda ihtiyacı bulunan kişilerin tüm isteklerini aynı anda karşılayacak kapasite bir ürün.

M2000 modelinin yurt dışı fiyatı 500$ iken, M1000 250$ dan satılmakta. M1000 in birde wireless lan desteklemeyen modeli var oda 200$ dan satılmakta.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim