Anlık Bildirim

Samsung yeni smart phone'u SGH-i320'nin satışına başlıyor

Dünya cep telefonu pazarı'nın önemli oyuncularından biri olan Samsung yeni smart phone'u olan SGH-i320 modeli'nin duyrusunu yaptı. Özellikle "Q-Killer" olarak adlandırılan yeni telefon Motorola Q ve Blackberry 7100'e ciddi rakip olan Samsung, cep telefonlarının etkiliyici özelliklerini kişisel bir bilgisayar üzerinde etkileyici bir tasarım ve incelikle isteyen kullancıların hepsinin SGH-i320'ye geçeceğini öne sürüyor.

Samsung'un yeni smart phone'u SGH-i320 ilk olarak diğer smartphone'lara göre incelik ve tasarımı ile ön plana çıkıyor. Telefon özellikle 11.5 mm olan kalınlığı ve 95 gr'lık ağırlığı ile dikkat çekiyor. Tabii tuş takımının dizilşi'nin "QWERTY" olması sebebi ile bu telefona sahip olacak olan ve bilgisayar kullanımı sık kullacılar özellikle pratik e-mail veya sms yazımı gibi yeni bir telefonda adaptasyon süreci gerektiren uygulamalarda sorun yaşamayacaklar.

Samsung SGH-i320 üzerinde işletim sistemi olarak Windows Mobile 5.0 bulunuyor. "QWERTY" tuş takımı ile birlikte Microsoft Windows işletim sistemini kullanan kullanıcalar için tanıdık bir arayüzü sahip olan Windows Mobile 5.0 birleşince telefonun kullanım kollaylığı artıyor. Cep telefonu fonksiyonları ile birlikte gelişmiş kişsel bilgisayar özelliklerine da sahip olan Samsung SGH-i320 ile birlikte Samsung özellikle sürekli seyahat eden ve neredeyse tüm işlerini mobil platformlar üzerinden halleden tasarımada önem veren kullanıcıları spesifik olarak hedeflemekte.

Samsung SGH-i320 üzerinde yerleşik olarak 120 megabyte'lık bir hafıza bulunmkata. Bunun dışında MicroSD (TransFlash) hafıza kartlarına da destek verilerek olası yetersiz hafıza sorunlarının önüne geçilmiş. Telefon üzerinde 2.2 inc'lik 240x320 piksel 65K renkli TFT LCD ekran bulunmakta. Bunların yanı sıra 1.3 MegaPixel'lik bir kamerasıda bulunan Samsung SGH-i320 MPEG 4 formatında video kayıtta yapıp kaydettiğiniz video'ları düzenleyebilmekte. Yine Samsung SGH-i320 üzerinde iki adet kaliteli dual speaker da bulunmakta. Bu sayede telefonun desteklediği MP3 / AAC / AAC+ / WMA / WMA / WAV / OGG gibi dosya formatlarını sorunsuz oynatılırken, dual speaker sayesinde de kaliteli ve tatminkar bir şekilde telefon ile müzik dinlemek mümkün. Bluetooth ve USB desteği ile de Samsung'un yeni smart phone'u herhanigi bir cihaza kablolu yada kablosuz bağlantı sıkıntısı yaşamıyor.

Ayrıca Samsung SGH-i320 EDGE ve GPRS class 10 (900/1800/1900MHz) standartlarına tam destek veriyor. Bununla birlikte Samsung'un diğer telefonlarına da başarı ile adapte ettiği değişik formattaki dökümanları açma ve üzerlerinde değişiklik yapma özellikleri Samsung SGH-i320'de Windows Mobile 5.0 ile birlikte daha da gelişmiş olarak geliyor.

Özellikle tasarım ve inceliği ile Nokia, HP ve Palm'in benzer ürünlerinden ayrılan Samsung SGH-i320'nin bu ay içinde Avrupa'da satışına başlanıyor. Ancak ürünün fiyatı ve ülkemize ne zaman geleceği hakkında şuan için açıklanmış resmi bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim