Anlık Bildirim

Samsung'dan bir ilk daha : Push to All ; Ses, Görüntü, Dosya bir arada ...

Neredeyse her gün yeni bir ürün veya teknolojinin duyurulduğu cep telefonu pazarında, duyrulduğu ilk andan itibaren büyük heyecan yaratan ve kullanıcıların en çok kullanmak istedikleri teknoloji hiç şüphesiz 3G ve getirdikleridir. 3G nin sağladığı yüksek hızlı veri aktarım kabiliyeti telefonların birer multimedya merkezi halini almalarına neden oluyor. Kullanıcıların bir çoğu internet üzerinden indirdikleri müzikleri dinlemek ve karşı tarafla görüntülü sohbet etmek istemekte. 3G şu anki cep telefonu standartlarını her yönü ile ileriye taşıyor ve kullanıcıların uç noktadaki isteklerine cevap verebilecek güçte.

Samsung geliştirdiği mobile teknolojiler ve ürettiği ileri seviye cep telefonları ile sektörde kısa sürede yıldızı parlayan bir firma. Samsung geçtiğimiz günlerde Push to Talk (bas konuş) özelliğinin 3G vasıtası ile evrimleşmiş hali olan Push to All teknolojisini duyurdu. Push to All, içerisinde kullanıcıların sesli görüşme yapmalarını sağlayan Push to Talk (Bas konuş), aralarında veri transferi yapmalarını sağlayan Push to Data ve Görüntü aktarımı sağlayan Push to View teknolojilerinin hepsini içinde barındıran üçü bir arada diyebileceğimiz bir teknoloji.

Samsung'un Koredeki Telecommunications R&D merkezinde bu teknolojiyi destekleyen ilk prototipler basın mesuplarına tanıtılmış durumda. Kullanıcılara sesli ve görüntülü görüşmenin ötesinde peer to peer dosya transfer imkanı sunan bu teknoloji sayesinde hızlı 3G ağları üstünden MP3 yada çekilen video görüntülerinin kullanıcılar arasında paylaşımı oldukça kolay olacak.

Samsung bu teknolojisini 3G ağları dışında Wi-Fi ağlarınıda destekleyecek şekilde yaygınlaştırmayı amaçlıyor. Belki ileride dahada ileri teknolojiler sayesinde cep telefonlarımız ve PDA larımız edonkey yada kazaa gibi yazılımların PC mizde yaptığı gibi birer dosya paylaşım merkezi olacaklar ve kullanıcılar yolda giderken dahi istedikleri bir müzik yada filmi indirip görüntüleyebilecekler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim