Anlık Bildirim

Samsung'dan dev boyutlarda uygun fiyatlı DLP teknolojisine sahip HDTV televizyonlar

Kullanıcılar bir televizyondan neler ister? Büyük olması, renklerin netliği, giriş çıkış portlarının güncel olması ilk başta akla gelenler. Televizyondan beklenen işlevler arasına son günlerde HDTV nin iyice yaygınlaşmasından sonra HDTV yayınlarına uygun yüksek çözünürlük içermesi, bilgisayar bağlantıları bulunması ve dijital yayınlara uygunluk gibi istekler eklendi.

Samsung, HLR5688W 1080p DLP TV ile sizlere, 56'' boyutlatında, 1080p ( 1920 x 1080p) çözünürlükte, havadan veya kablo şebekesi üzerinden yapılan dijital yayınları almaya uygun DLP teknolojisi ile 5000:1 gibi yüksek doygunluk oranlarında renkler gösterebilen bir televizyon sunuyor. ( Digital Light Process- Dijital Işık İşleme teknolojisi hakkında bilgi için buraya tıklayınız)

HLR5688W, Samsung'un DLP konusundaki tecrubelerinin en üst düzey teknolojilerle harmanlanmış hali. Resim içinde resim gösterme, iki adet HDMI girişi, DVI ve analog bilgisayar girişleri, S-Video girişleri, dijital kablolu yayınlar için bütünleşik gelen kablolu kartı, program akışı gösterebilme 60W gücünde SRS TruSurround XT ses sistemi gibi oldukça üstün özellikler 5000$ gibi makul bir fiyatla kullanıcıya sunulmakta.

Samsung, HLR5688W ile birlikte daha küçük ekran boyutları bulunan 1080p yerine 720p destekli HLR5087W modeli DLP HDTV televizyonuda piyasaya sürmüş durumda. 3700$ gibi daha düşük bir fiyatı bulunan bu model düşük ekran boyutları ve çözünürlüğün yanı sıra üst modelde bulunan iki HDMI girişi yerine sadece bir adet HDMI girişine sahip. bilindiği üzere HD-DVD oynatıcılar ve yeni nesil konsollar (PlayStation 3 ve Xbox360 gibi) HDTV desteği için HDMI girişine sahip televizyonlar istemekteler.

Firma ayrıca 67'' ekran boyutu ile dünyanın en büyük DLP teknolojisine sahip televizyonu olan HLR6768W'yuda 7000$ gibi bir ücretle satmakta. Eğer 56'' bana küçük gelir derseniz 2000$ daha ödeyerek oturma odanıza bir cep sinema kurabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim