Anlık Bildirim

Samsung'dan iPhone katili yeni Ultra Smart F700

Apple'ın CES'de iPhone'u tanıtmasının üzerinden fazla zaman geçmeden ürün satışa sunulduğunda rekabet etmek zorunda kalacağı rakiplerinden bir kaçı gün yüzüne çıktı bile. İlk olarak Çin'li bir telefon üreticisinin birebir iPhone benzeri telefon kopyasının resmi olmayan görüntüleri ve teknik özellikleri çeşitli forumlarda yer alırken 3GSM konferansında da ciddi bir rakibin tanıtımı yapıldı.

Samsung Ultra Smart F700, tasarımı ve teknik özellikleri ile tam bir iPhone katili gibi görünüyor. 104 x 50 x 16.4mm boyutlarındaki telefon, tam dokunmatik ekranlı tasarımının yanısıra yan tarafa doğru kaydırılarak açılan QWERTY klavyeye de sahip. Böylece dokunmatik ekranı rahat bir şekilde kullanamadığınız durumlarda tuşlarla hızlı bir şekilde karakter girişi yapmanız da mümkün.

iPhoneda yer alan 3.5" büyüklüğünde 480x320 piksel çözünürlüğe sahip dokunmatik ekrana karşı 2.78" lik 440x240 piksel çözünürlüğe sahip dokunmatik ekranı ile ekran boyutu ve çözünürlüğü bakımından iPhone'un gerisinde kalan F700, dijital kamera çözünürlüğü, çoklu ortam dosyalarına verdiği destek ve sahip olduğu QWERTY klavye ile rakibini geride bırakmayı başarıyor.

Samsung'dan iPhone katili yeni Ultra Smart F700

iPhone'un 2MP dijital kamerasına karşı otomatik netleme özelliğine sahip 5MP dijital kamera ile gelen F700, Mpeg4, H.263, H.264, Real media, MP3, AAC(+) ve eAAC+ ile kodlanmış çoklu ortam dosyalarını tanıyabilme ve aynı iPhoneda olduğu gibi eksiksiz bir WEB tarayıcısına sahip. Wi-Fi kablosuz ağ desteği yerine 3G ağlar üzerinden 7Mbps hızda bilgi transfer yeteneği ile donatılan telefonda ayrıca Bluetooth 2.0 kablosuz erişim teknolojisi de yer alıyor.

Samsung F700'ün kendine özel bir işletim sistemi bulunuyor. Telefonun kendine özel bir işletim sistemi ile geliyor olması, her ne kadar yeni programlar eklenerek genişletilebilirliği hakkında soru işaretleri uyandırıyor olsa da yerleşik olarak ofis dökümanları okuyucusuna, çoklu ortam dosyalarını sürükle bırak tarzıyla çalabilen bir medya oynatıcıya ve WEB gezginine sahip olan işletim sistemi; zaten bir çok ihtiyacınızı görebilecek araçlar yüklü olarak geldiğinden genişletilebilirlik pek sorun olmayabilir. Telefonun sahip olduğu yerleşik depolama alanı ise MicroSD kart yuvasına takılacak ek hafıza kartlarıyla genişletilebiliyor.

HSDPA 7.2 Mbps, EDGE, 900/1800/1900 MHz + 2.1GHz ağlarına destek veren Samsung Ultra Smart F700'ün piyasaya sürüleceği tarih ve fiyatı hakkında bir bilgi bulunmuyor olsa da görünen o ki iPhone'un daha satışına başlanmadan rekabet etmesi gereken ciddi bri rakibi oldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim