Anlık Bildirim

SanDisk Ducati serisi bellek kartlarını duyurdu

Harici depolama çözümlerinden sektörün önde gelen firmalarından biri olan SanDisk, İtalya'nın efsanevi motorsiklet üretcisi Ducati ile yapılan iş birliği sonucunda hazırladığı hafıza kartları ve USB bellekleri lanse etti. Ducati edition adı verilen yeni depolama birimleri özellikle tasarım ve performansları ile ön palana çıkıyorlar.
SanDisk'in yeni USB belleği özelliğine sıra dışı tasarımı ile ilgi odağı olmayı başarıyor. Motorsikletleri andıran tasarımı ve kaliteli işçiliği ile dikkat çeken yeni USB belleğin 4GB'lık depolama kapasitesi sunduğu belirtilirken fiyatının ise yurt dışı için yaklaşık 125$ olacağı belirtiliyor. SanDisk, USB belleğin yanı sıra Ducati serisine dahil olan Compact Flash ve SD kartlarını da duyurdu. Firmanın hazırladığı Compact Flash belleklerin 4 ve 8GB'lık modellerinin 165$ ve 315$'lık fiyat etiketleri ile pazara sunulması bekleniyor.
SanDisk ayrıca 4GB'lık SDHC kartını da duyurdu. 4GB'lık kapasiteye sahip olacak bu modelin satış fiyatı ise 130$ olacak. Performans konusunda ortaya çıkan değerlere baktığımızda ise 8GB'lık CompactFlash kartın veri transfer hızının saniyede 50MB, 4GB'lık SDHC kartın veri transfer hızının ise saniyede 20MB olduğu bildiriliyor. SanDisk'in Ducati serisine dahil olan tüm modellerinin Ağustos sonu gibi pazara sunulması bekleniyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim