Anlık Bildirim

Sapphire pasif soğutmalı Radeon HD 4350 modelini duyurdu

Sapphire pasif soğutmalı Radeon HD 4350 modelini duyurdu

Çoklu ortam bilgisayarlarının yaygınlaşmasıyla birlikte, pasif soğutmalı, sessiz çalışan ekran kartlarına olan ilgi ve talep te artmaya başladı. Sadece AMD-ATi tabanlı ekran kartları hazırlayan ve firmanın önde gelen iş ortaklarından biri olan Sapphire, Radeon HD 4350 tabanlı ve pasif soğutmalı yeni ekran kartını duyurdu.

AMD-ATi'nin 55nm üretim teknolojisiyle hazırladığı RV710 gpu'sunun güç verdiği ekran kartı, 64-bit bellek veri yolunu destekliyor ve 80x paralel işlem birimiyle birlikte geliyor. 256MB GDDR2, 512MB GDDR2 ve 1024MB GDDR2 olmak üzere kapasitesine göre üç farklı varyasyonu olan yeni model DirectX 10.1 ve PCIe 2.0 desteği de sunuyor.

Saat hızları muhtemelen referans model ile aynı seviyede olacak kart, Unified Video Decoder 2 teknolojisi sayesinde yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabilecek. Sessiz çalışan ve düşük profilli PCB'ye sahip olan kartın üzerinde D-Sub, HDTV ve DVI konnektörlerinin yer alırken, adaptör ile HDMI kullanımı da söz konusu olabilecek.

Önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenen kartın fiyatı hakkındaysa şimdilik net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim