Anlık Bildirim

Sapphire PURE serisi yeni güç kaynaklarını duyurdu

Sapphire PURE serisi yeni güç kaynaklarını duyurdu

Ekran kartı üretiminde sektörün lider oyuncularından birisi olan Sapphire, son kullanıcılar tarafından merakla beklenen Radeon HD 5800 serisi ekran kartlarını 23 Eylül ile birlikte satışa sunmaya hazırlanıyor. Ancak firma DirectX 11 destekli yeni nesil ekran kartlarından önce yüksek performans tutkunları, hız aşırtmacılar ve oyuncular için hazırladığı PURE serisi yeni güç kaynağı ailesini duyurdu.

Firmanın PURE serisi altında kullanıma sunmayı planladığı yeni güç kaynakları daha önce FirePSU serisi altında tanıtılan 625 Watt'lık modele ek olarak 950 Watt, 1050 Watt ve 1250 Watt olmak üzere toplamda dört farklı kapasite seçeneği ile geliyorlar. ATX12V v2.3 ve EPS12V v2.92 standartlarıyla uyum içerisinde geliştirilen ve tamamı modüler yapıda olan yeni güç kaynaklarında 6 adet 12v rail hattına yer verildiği belirtildi.

Yüksek stabilite ve uzun ömürlü kullanım için Alüminyum kapasitörlerle donatılan PURE serisi yeni güç kaynaklarından 950 Watt ve 1050 Watt kapasiteli modellerin 80Plus Gümüş, 1250 Watt'lık modelin ise 80Plus Bronz sertifikasına sahip olduğu ve güç kaynaklarının farklı yük durumlarına göre %85'in üzerinde verimlilik sunabildiklerinin altı çiziliyor.

18 adet Beyaz LED'le donatılan ve 450-2000 devir/dakika hızlarında çalışan 135mm'lik fan iler serinletilen PURE serisi yeni güç kaynaklarının fiyatları ise henüz açıklanmadı.

Sapphire PURE serisi yeni güç kaynaklarını duyurdu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim