Anlık Bildirim

Sharkoon'dan oyuncular için yeni kulaklık; X-Tatic 5.1

Sharkoon'dan oyuncular için yeni kulaklık; X-Tatic 5.1

Komponent ve PC çevre birimleri üreticisi Sharkoon oyunculara yönelik olarak hazırladığı X-Tatic 5.1 isimli üçüncü jenerasyon kulaklığını duyurdu. Güncellenen tasarımı, geliştirilen fonksiyonları ve daha iyi mikrofon yerleşimiyle önceki jenerasyonlara göre çok daha başarılı olduğu ifade edilen Dolby sertifikalı kulaklık sekiz hoparlöre sahip.

Hoparlörlerden ikisinin basslar için özelleştirildiği ifade edilirken kulaklık ayrıca ses güçlendiricisine ayarlanabilir tasarıma, çıkarılabilir mikrofona, entede ses kontrolcülerine ve 360cm uzunluğunda kabloya sahip. Digital ve Analog olmak üzere iki farklı varyasyonu olacak yeni kulaklığın Digital modeliyle birlikte Dolby Digital çözümlemesi yapabilen SCU (Sound Control Unit) isimli ünite de gelirken, Analog modeli ise bu üniteye sahip olmayacak ama 9-pin analog kablo, analog adaptör ve AC adaptörüyle birlikte gelecek.

Sharkoon firmasının önümüzdeki ay içerisinde kullanıma sunmayı planladığı X-Tatic 5.1 isimli kulaklığın Digital versiyonu 110 Avro, Analog versiyonu ise 65 Avro'luk etiket fiyatına sahip olacak ayrıca SCU ünitesi de tek başına 68 Avro'luk yurt dışı satış fiyatı üzerinden kullanıcılar ile buluşacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim