Anlık Bildirim

Siemens ve Skype den internet telefonunda yenilikçi adım

Skype internet üzerinden sesli görüşme yapılmasını sağlayan oldukça başarılı ve popüler bir program. Son zamanlarda gelişen yüksek hızlı internet sayesinde kullanıcılar yurt dışı görüşmelerini bu tip proramlar üzerinden yapmaya başladılar. Çok düşük ücretlerle gerçekleştirdikleri bu görüşmeler notmar telefon hattı üzerinden yapılan görüşmelere göre yer yer 10 kat daha ucuza mal oluyor.

Siemes internet üzerinden telefon görüşmesi yapma işini Skype ile oluşturduğu ortaklık ve geliştirdiği yeni usb alıcı vericisi ile ye bir boyuta taşıyor. Öyleki bu usb ara adaptör sayesinde evinizde kullandığını Siemens marka kablosuz ev telefonlarınız internetten arama yapabilme ve arama kabul edebilme yeteneği kazanıyor.

Gigaset M34 Usb adaptörü bilgisayarınızda kurulu olan Skype yazılımı ile internetten gelen bir arama olduğu zaman bu aramayı uyumlu olan (Gigaset C340/345, Gigaset CX340/345isdn, Gigaset S440/445, Gigaset SX440/445isdn, Gigaset S645, Gigaset SL440) Siemens kablosuz sabit telefonunuza iletiyor ve görüşmelerinizi onun üzerinden yapmanızı sağlıyor.

Siemens ve Skype den internet telefonunda yenilikçi adım
Siemens ve Skype den internet telefonunda yenilikçi adım

Oldukça yenilikçi ve başarılı bir ürün olan Gigaset M34 Usb çok yakında satış mağazalarında yerini alacak. Gigaset M34 Usb adaptörünün yanında 120 dk lık Skype görüşme paketide hediye ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim