Anlık Bildirim

SmoothCreations firmasından tasarımıyla öne çıkan oyuncu bilgisayar; P90X

SmoothCreations firmasından tasarımıyla öne çıkan oyuncu bilgisayar; P90X

Tasarım odaklı oyuncu bilgisayarlarıyla öne çıkan SmoothCreations firması P90X isimli yeni sistemini duyurdu. Özellikle kasa kaplaması ile yankı uyandırması beklenen yeni sbilgisayar Intel platformunu esas alıyor ve 3.2GHz'de görev yapan Core 2 Extreme QX9770 işlemcisinden güç alıyor. Konusunda sektöre yön veren firmalardan biri olarak tanınan Danger Den'in hazırladığı su soğutma sistemiyle donatılan sistem, 4GB bellek ile geliyor.

SmoothCreations P90X üzerinde anakart tercihi hız aşırtmacıların ve performans tutkunlarının yakından tanıdığı DFI'dan yana yapılmış ve firmanın P45 yonga setki LanParty JR serisi modelline yer verilmiş. Yüksek performanslı ekran kartlarıyla konfigüre edilebilen sistemi kullanıcılar su soğutmalı HD 4870, HD 4870 X2 H20 Special Edition, BFG Geforce GTX 280 veya GTX 280 H2OC ile birlikte satın alabiliyorlar.

Bu arada SmoothCreations firmasının yeni bir kampanyaya da başladığı bildiriliyor. Gelen bilgilere göre firmanın hazırladığı sistemleri BFG ekran kartlarıyla satın alacak kullanıcılara 1 Aralık'tan itibaren ücretsiz olarak Microsoft Office 2007 yazılım paketi ve Ubisoft'un Far Cry 2 isimli poğüler FPS oyununun hediye edileceği belirtilmekte. SmoothCreations P90X, 1995$'dan başlayan fiyatlar ile kullanıma sunuluyor.

SmoothCreations firmasından tasarımıyla öne çıkan oyuncu bilgisayar; P90X

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim