Anlık Bildirim

Topower Powerbird serisi 1100 watt'lık yeni güç kaynağını duyurdu

Topower Powerbird serisi 1100 watt'lık yeni güç kaynağını duyurdu

Geçtiğimiz aylarda PowerBird serisi altında hazırladığı 900 watt ve 1100 watt'lık güç kaynaklarını duyuran Topower aynı seriye Special Edition (SE) uzantılı yeni bir model daha ilave ediyor. Yüksek performanslı sistemler ve iş istasyonları için hazırlanan 1100 watt'lık güç kaynağı, modüler tasarımıyla dikkat çekmeyi hedefliyor.

ATX 12V 2.3 ve EPS 2.92 standartlarıyla uyumlu olan PSU'nun 80Plus sertifikasının gerektirdiği verimlilik değerlerini sağlayabildiği ifade ediliyor. 6 adet 12v rail hattına sahip olan Topower'ın yeni güç kaynağı, her bir kanal üzerinden 20A sağlayabiliyor ve SLI - Crossfire X kurulumlarına sahip performans sistemlerini beseleyebildiği belirtiliyor.

Bir adet 6-pin ve iki adet 6+2 pin PCIe güç konnektörüne sahip olan yeni modelde ayrıca 8x SATA ve 6x molex konnektörleri bulunuyor. Tak-çıkar kablo yönetimi ile kullanıcılara daha ferah bir kasa içi ortamı sağlayacağı ifade edilen 1100 watt'lık Alüminyum kasalı güç kaynağı, PWM kontrollü 120mm'lik fan ile serinletiliyor.

Topower'ın Alüminyum taşıma çantası ile kullanıma sunulan yeni güç kaynağı için tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı (yurt dışı) 239$ olarak belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim