Anlık Bildirim

Twintech'den 216 paralel işlemcili GeForce GTX 260 geliyor

Twintech'den 216 paralel işlemcili GeForce GTX 260 geliyor

Nvidia geçtiğimiz günlerde paralel işlemci takviyesi yapılmış GeForce GTX 260 modelini kullanıma sundu. Haziran sonunda satışına başlanan GeForce GTX 260'dan farklı olarak 192 yerine 216 paralel işlem birimiyle gelen yeni model Nvidia'nın, rakibi ATi'nin Radeon HD 4870 modeli karşısında pozisyonunu güçlendirmek istemesiyle hazırlanmıştı.

İlk modele göre %8'e varan oranda daha yüksek peformans sunduğu yapılan test sonuçlarıyla ortaya çıkan "takviyeli" GTX 260 için yeni bir model haberi de son dönemde adını sıkça duymaya başladığımız üreticilerden biri olan Twintech'den geldi ve firma GeForce GTX 260 216 modelini duyurdu.

Firmanın yeni modeli tasarım anlamında Nvidia'nın referans çizgisini koruyor ve kullanılan özel çıkartması ile aynı segmentteki benzer modellerden ayrılıyor. 448-bit bellek veri yoluna ve 896MB GDDR3 belleğe sahip olan kart 65nm üretim teknolojisiyle hazırlanan G200-103-A2 kodlu gpu'dan güç alıyor.

Grafik işlemcisi 576MHz'de görev yapan kartın bellekleri 1998MHz'de, parlel işlem birimleri ise 1242MHz'de çalışıyor. CUDA ve PhysX teknolojileriyle uyumlu olan Twintech'in yeni modeli PureVideo HD teknolojisi sayesinde yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma da yapabiliyor ayrıca SLI ve Triple SLI kurulumlarına da olanak tanıyor.

Önümüzdeki günlerde kullanıma sunulması beklenen Twintech GeForce GTX 260 "216" modelinin fiyatı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim