Anlık Bildirim

Uygun Fiyat, Akıllı Performans ve Şık Tasarım Bir Arada!: Lenovo Z560

EĞLENCEYE SEN DE KATIL!

 

2008 yılı Ağustos ayından bu yana bireysel kullanıma yönelik IdeaPad ürünlerini tüketicilerinin beğenisine sunan Lenovo, IdeaPad ürünleriyle yakaladığı başarıyı, yeni Z serisi ile artırmaya devam ediyor.

Lenovo’nun yeni ürünü Ideapad Z560, uygun fiyat, zengin multimedya seçenekleri ve şık tasarımı aynı anda sunuyor. Intel® Turbo Boost özelliğine sahip Intel® CoreTM i5 işlemcisinin hızını artıran akıllı performans gücünü, sadece Lenovo’ya has özelliklerle birleştiren keyifli ürün serisi kullanıcılara sadece donanım açısından değil, yazılım açısından da benzersiz özellikler sunuyor.

Üstelik Lenovo IdeaPad Z560, 699 - 999 USD + KDV fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Fonksiyonel eğlencede sınır yok!

Günlük iş ve ev kullanımına uygun, bir dizüstü bilgisayarı olarak üretilen Intel® Core? i5 işlemci ile güçlendirilmiş yeni Lenovo IdeaPad Z560, bütçenizi zorlamadan tüm eğlence ihtiyaçlarınızı karşılayacak üstün özelliklere sahip. IdeaPad Z560, şık tasarımı ve mükemmel multimedya eğlencesini uygun fiyatla satın almak isteyen bilgisayar tutkunları için ThinkPad tasarımcıları tarafından özel olarak tasarlandı.


Lenovo IdeaPad Z560’da yok yok!

Z560, sahip olduğu zarif chiclet klavye ve metalik panel ile ince, ultra hafif ve çok portatif! Üstelik IdeaPad Z560, Intel® Turbo Boost teknolojili Intel® Core? i5 işlemcisinin hızını artıran akıllı performansı ile gücünüze güç katıyor.

OneKey? Theater II fonksiyonu sayesinde tek bir dokunuşla mükemmel düzeyde ses ve görüntü ayarlarını yakalayacağınız Z560’ın opsiyonel Blue Ray seçeneği ve Dolby® Advanced Audio ses iyileştirme özelliği, evde yapacağınız sinema keyfini ikiye katlayacak. Videolarınızı daha keyifli izleme olanağı sunan 15.6 inç ekran Z560’ın teknik özelliklerinden sadece bir kaçı. 

8GB’a kadar DDR3 RAM, 500GB HDD kapasitesi ve NVIDIA® GeForce® grafiklerine sahip Lenovo IdeaPad Z560’ın, 1.3MP kamerası ise görüntülerinizi mükemmelleştirecek. İnternet tutkunlarının vazgeçilmezi olacak IdeaPad Z560’da, en iyi kablosuz ağ seçenekleri, Wi-fi, bluetooth ve opsiyonel 3G bağlantısı bir arada sunuluyor.

Kullanıcısı için en iyisini isteyen Lenovo’nun IdeaPad Z560 modelinde veri kurtarma ve antivirüs için gerekli olan Lenovo OneKey? Rescue 7.0 özelliği de mevcut. Ayrıca, Z560’da, VeriFace? ve bağlantısız hızlı erişim ile veri gönderimi için DirectShare özellikleri de bir arada sunuluyor.

Kendini gösterenler Z560’ın da sahibi oldu!

Lenovo ve Intel’in IdeaPad ürünlerine yönelik, yeni ve dinamik "eğlence" konseptinin bir parçası olan www.eglenceyesendekatil.com sitesinin lansmanı Z560 ile yapıldı. Sitedeki "Göster Kendini" isimli yarışma kapsamında siteye giren tüketiciler, özgün, yaratıcı video ve/veya fotoğraflar yükleyerek, en eğlenceli anları paylaşırken; diğer kullanıcılardan destek almaya çalışarak yarıştılar.

Eğlenceye devam!

Lenovo ve Intel tutkunu kullanıcılar, 10 Ekim’e kadar, internet sitesine yükledikleri resim ve videolar ile çok çeşitli ödüllerin de sahibi oldular. Yarışma kapsamında yükledikleri resim ya da videolara 500 destek alanlar % 20 indirimle, 200-500 arasında destek alanlar ise % 18 indirimle IdeaPad Z560 modelini Vatan Bilgisayar mağazalarından satın aldılar. Ayrıca haftanın en çok destek alan yarışmacıları Intel® Core? i5 işlemci ile güçlendirilmiş Lenovo IdeaPad Z560 ile ödüllendirildi. Çok yakında tamamıyla açılacak ve yeni yarışmalarla eğlencesine devam edecek olan web sitesini takip etmekte fayda var.

Brazzaville ve Health konserleri ile eğlenceye sen de katıl!

Lenovo “Eğlenceye sen de Katıl” konsepti ile genç tüketicilerini bir araya getiriyor. Lenovo ve Intel, İstanbullu müzikseverlerin gönlünde taht kuran ve uzun bir süredir yolu gözlenen Brazzaville’i, 21 Ekim’de müzikseverlerle buluşturuyor. “Music is Fun” konseptli konser serisi 5  Kasım’da ise Amerikalı Noise Rock grubu Health’i sevenleri ile buluşturuyor.  Konserler, (İKSV) İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın çiçeği burnunda ve iddialı mekanı Salon’da yapılıyor.

 

LENOVO Z560 TEKNİK ÖZELLİKLER:

İşlemci Teknolojisi: Intel® Core? i5 ? 450M işlemci 2.4 Ghz, 2.66 Ghz’a kadar Turbo Boost teknolojisine sahip
İşlemci Ön Bellek: 3 MB
Hafıza (RAM) Kapasitesi: 4 GB
Hafıza (RAM) Tipi: DDR3
Sabit Disk Kapasitesi: 500 GB
HD Dönüş Hızı: 5400 Rpm
Ekran Kartı Hafızası: 1024 Mb
VGA Chipset Markası: NVIDIA
VGA Chipset Modeli: G310M
Ekran Boyu(inch): 15.6" LED HD
Monitör Tipi: WXGA
Maksimum Çözünürlük: 1366 x 768
Optik Sürücü: DVD SUPER MULTI
Mobil Özellikler: BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
İşletim Sistemi: Win 7 Home Premium Tr -Ing
Ağırlık: 2.8 Kg
Ekran Kartı Tipi: Paylaşımsız Hafıza

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim