Anlık Bildirim

watchOS 8 zihinsel sağlık özellikleri içerebilir

Apple'ın yeni işletim sistemlerini duyuracağı WWD21 etkinliğine sayılı saatler kala watchOS 8 ile ilgili önemli bir ortaya çıktı. Buna göre watchOS 8 zihinsel sağlık özelliklerine sahip olabilir.

watchOS 8 zihinsel sağlık özellikleri içerebilir Tam Boyutta Gör

Aralarında watchOS 8'in de yer aldığı Apple cihazları için geliştirilen işletim sistemlerinin yeni sürümlerinin duyurulacağı WWDC21'in başlamasına saatler kala yeni bir App Store sızıntısı, Apple'ın watchOS 8'e zihinsel sağlık işlevleri içeren bir uygulama ekleme planının olduğunu ortaya çıkardı.

watchOS 8 zihinsel sağlık özellikleri sunabilir

watchOS ile ilgili bir dizi paket tanımlayıcısına ulaşan bir geliştirici, burada Apple Watch'lara gelebilecek birtakım yeni özellikleri ima eden bazı öğeler tespit etti. 

Tespit edlienler arasındaki en önemli detay, Apple'ın bu başlığı taşıyan hiçbir uygulaması olmadığı için yeni bir ek olan "com.apple.Mind". Bunun watchOS 8'de bulunan ve bir tür zihinsel sağlıkla ilgili işlevsellik sağlayabilecek yeni bir uygulama olabileceği öngörülüyor. 

watchOS 8, yarın Türkiye saatiyle 20.00'da düzenlenecek olan WWDC21 etkinliğinde duyurulacak. Bakalım bir süredir ortalıkta dolaşan ruğ sağlığıyle ilgili özellikler watchOS 8 ile hayat bulacak mı?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim