Anlık Bildirim

XFX 216 paralel işlemcili GeForce GTX 260 Black Edition modelin kullanıma sundu

XFX 216 paralel işlemcili GeForce GTX 260 Black Edition modelin kullanıma sundu

Sadece Nvidia tabanlı ekran kartları hazırlayan XFX, GeForce GTX 260 Black Edition modelini kullanıma sundu. Firmanın yeni ekran kartını Nvidia'nın geçtiğimiz Eylül ayının sonuna doğru duyurduğu 216 paralel işlemcili kısmen güçlendirilmiş GeForce GTX 260 modelini esas alıyor. Siyahn renkli tasarımıyla dikkat çeken ve hız aşırtmalı olarak gelen kart ile XFX'in iddialı olduğu bildiriliyor.

Grafik işlemcisi 666MHz, bellekleri ise 2300MHz'de görev yapan GeForce GTX 260 Black Edition modelinde 216x paralel işlem birimi bulunuyor. 896MB GDDR3 bellek ile donatılan ve 448-bit bellek veri yolu desteğine sahip olan ekran kartı CUDA ve PhysX gibi Nvidia'nın üzerine titrediği ve gelecek gördüğü teknolojilere de destek veriyor ve SLI ile çoklu kart kurulumlarına olanak tanıyor.

Nvidia'nın 65nm üretim teknolojisiyle hazırladığı GT200 kod adlı grafik işlem biriminden güç alan ekran kartı PureVideo HD teknolojisi sayesinde yüksek tanımlı videolar için donanımlsal hızlandırma da yapabiliyor. DirectX 10 ve PCIe 2.0 uyumluluklarına da sahip olan XFX'in GeForce GTX 260 Black Edition modeli üzerinde çift DVI ve HDTV konnektörleri yer alıyor. Kartın yurt dışı satış fiyatının 300$ civarında olduğu belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim