Anlık Bildirim

Yeni nesil oyun konsolu Gizmondo!

Gizmondo yeni nesil çok fonksiyonlu el oyun konsolunun Avrupada dağıtımına çok yakında başlanacak. Windows CE işletim sistemi, Nvidia GoForce 4500 grafik yongası gibi güçlü bileşenlerinin yanında GPS ve GPRS özelliklerinide içinde bulunduran oyun konsolu Sony PSP ve Nokia NGage e ciddi bir rakip oluyor.

Gizmondo nun paketinden anlaşmalı operatorun sim kartı, şarj cihazı, sterio kulaklık, pil ve USB kablusu çıkacak. Cihaz, Microsoft Windows CE.net platformu, 2.8'' 240x320 çözünürlüğünde TFT renkli ekran, Samsung ARM9 400 Mhz işlemci ve Nvidia GoForce 3D 4500 grafik yongası bulunduracak. Kullancılara yeni nesil mobile oyunlar, MMS mesajlaşma, MP3 çalıcı, Mpeg4 video oynatma kabiliyeti, dijital kamera ve GPRS üzerinden online oyun oynayabilme imkanları sunacak. GPS konum belirleme sistemi, kablosuz çok oyunculu oyunlar için BlueTooth desteği, USB bağlantı ve SD kart yuvası ek özellikleri arasında.

          

Gizmondo da bulunan GPS Multiplayer oyunları yeni bir boyuta taşıyor mesela yolda yürüyorsunuz ve Gizmondo Colors oyununuz açık istediğiniz anda etrafınızda bulunan ve kapışmak için birilerini arayan diğer kullanıcıların konumlarını görebiliyorsunuz ve BlueTooth kablosuz ağ yetenekleri ile rakibinize dersini anında verebilirsiniz.

Gizmondo oyun konsolu 2004 ün ilk çeyreğinde ingilterede piyasaya sunulacakken Kuzey Amerikalı kullanıcılar 2005 in ilk çeyreğini beklemek zorunda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim