Anlık Bildirim

5 megapiksel kameralı cep telefonu - Samsung SCH-S250

Cep telefonlarında kamera tercih sebebi olmaya başladığından beri üreticiler telefonlarına entegre ettiği kameraları geliştirmeye devam ediyor. Gelişmenin son ürünü Samsung 'tan geldi. Tam olarak 5 megapiksellik CCD sensörlü kamerası bulunan yeni telefonun modeli SCH-S250.

64 Mb dahili ve 32 Mb ek hafıza ile (MMC) gelen telefon için bu değerler yetersiz gibi. Sonuçta bu kamera ile çektiği yüksek çözünürlüklü resimler ile bu hafızanın fazla dayanamayacağı malum. İsteyen tabiki ek hafıza kartları ile boyutları arttırabilir. 115 x 49.5 x 18.5 mm boyutlarındaki bu canavarın ekranı şimdiye kadarki bütün telefonların ekranlarını 60 kat aşarak günümüzdeki lcd lerde kullanılan teknoloji ile üretiliyor. Sınırsız video çekimi olan telefon Tv-out çıkşıyla kaydettiğiniz herşeyi görüntü olarak aktarabiliyor. Kızılötesi, mp3 çalma gibi artık günümüzdeki üst seviye telefonlar için standart hale gelen özellikleri destekleyen telefon bu kadar özelliği sadece 116 gr lık bir ağırlık ile sunuyor.

Matrix filmindeki otomatik kapaklı telefonların tasarımcısı olan Samsung, çok talep olmasına rağmen filmdeki telefonları seri üretime geçip satmamıştı. O zaman çok beğenilen kapak açılma sistemini bu telefonda kullanan Samsung, kullanıcıların ilgisini bu şekildede çekmeyi düşünüyor olabilir. Telefon Ekim ayı içinde Kore' de satışa sunulacak. Diğer ülkelerde ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatı hakkında kesin bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim