Yıllardır akıllı telefon ve tablet pazarında uygun fiyatlı cihazları ile gördüğümüz Fransız üretici Archos ilginç bir ürüne imza attı. Firma dünyanın ilk Android ile kontrol edilen scooter modelini tanıttı.
Archos Citee Connect özellikleri ve fiyatı
Citee Connect adı verilen elektrikli scooter 250W gücünde bir motora ve 36W gücünde bir bataryaya sahip. Tek şarj ile 25 kilometre civarında yol kat edebilen scooter firmanın açıklamasına göre fren yaptığı esnada küçük bir miktar enerji üretebiliyor. Böylece gidilen mesafeye yüzde 2-3 civarında bir katkı sağlanabiliyor.
Saatte 22-25km gidebilen ürünün alüminyum gövdesi 12Kg civarında ağırlığa sahip. 8.5 inçlik tekerlekler 100 kilograma kadar ağırlık taşıyabiliyor. Lastiklerin delinmeye karşı dayanıklı olduğu ifade ediliyor.
Ürünü öne çıkaran üst kısmındaki Android 8.0 üzerinde çalışan dokunmatik panel. Panel gücünü 4 çekirdekli bir işlemciden alırken 1GB RAM ve 8GB dahili kapasite ile destekleniyor. Ekranda mevcut hızınızı, kat ettiğiniz mesafeyi ve batarya seviyesini görebiliyorsunuz. 3G özelliği sayesinde navigasyon hizmetlerini de kullanabiliyorsunuz. Bunun haricinde herhangi bir kontrol eklenmemiş. Archos Citee Connect modeli 500 Avro fiyat etiketi ile satışa sunulacak.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Maket bunlar ya ne arabası uyanın alooo
akp ismini chpliler kullanıyor. onlar genelde ak partiliyim diyorlar. iyi partiye mhplilerin ip demesi gibi. gözüme katıldı tabirinde.
yok arkadaş ben bir hayal kurdum ama azıma mçtılar. şimdi 60 bini ne zaman verirler
para yatırdım ama onaylanmadı resmen fiyasko hayal kırıklığına uğradım akp liyim
Yerli ve Milli? Ancak yandaşları inanır, onların gözünde perde var çünkü...
zoruna gidenin borusuna gitsin
bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz
Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sülün Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)