Anlık Bildirim

 

Las Vegas’ta düzenlenecek olan CES (Consumer Electronics Show) yani Tüketici Elektroniği Fuarı 2019, robotlardan yeni nesil VR gözlüklere, akıllı yataklardan otonom cihazlara bir sürü yeni ürüne ev sahipliği yapacak. 

Geçen yıl uyku teknolojileri ve daha gelişmiş Amazon entegrasyonu, akıllı ev kullanımına dair gelişmelerin merkezindeydi. Bu yılki etkinlikte aynı alanlarda daha fazla seçeneğe ve hayatı kolaylaştıran ürünlere vurgu yapılacak. Amazon Alexa’nın yanı sıra, Google Asistan ile çalışabilecek olan çok daha fazla cihaza yer verilecek. Ev rahatlığına gelecek olursak, son teknoloji bebek izleyici cihazlar, kapı zilleri ve türlü türlü yeni nesil banyo gereçleri görmemiz hayal değil.

Zinde Yaşam 

Günümüzde insanlar artık daha fazla stres yaşıyor. Geçen yıl arometerapi difüzörü ve saç yapınıza uygun şampuan üreten cihazlar görülmüştü. Cilt bakımı konusunda L’Oreal tarafından geliştirilen Ultraviole(UV) takip cihazının ardından bu yıl cildinizi detaylı şekilde tarayabilen ve cildinizin ihtiyaçları doğrultusunda size yönlendirmeler verebilecek cihazlar karşımızda olabilir.

8K çözünürlükte TV'ler  

CES 2019'da neler göreceğiz? Tam Boyutta Gör

Baş döndürücü televizyonlar CES fuarının her zaman ilgi gören ürünleri olmuştur. Bu yıl da aynısı olacak gibi görünüyor. LG, Samsung, Sony, TCL, Hisense gibi teknoloji firmaları henüz 8K içerik olmasa da bu fuarda yeni televizyonlara yer verecek. Burada asıl merak konusu ise yeni nesil TVlerin, 120 FPS e kadar destekleyen ve daha fazla bant genişliğine sahip olan HDMI 2.1 i destekleyip desteklemeyeceği.

Günümüzde 5G ye doğru adımlar atılmaya başlamışken bu yılki CES bizlere 5G destekli birçok cihaz sunacak gibi görünüyor. Bunun yanında, yeni nesil USB-C kulaklıklar, kablosuz şarj üniteleri, katlanabilir telefon prototipleri ve çocuklar için kodlanabilir robot ürünleri de gün yüzüne çıkması beklenen ürünler arasında yer alıyor.

 
 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim