Anlık Bildirim

Cybernetic Meadow ile router üzerinde çiçek yetiştirin

Cybernetic Meadow ile router üzerinde çiçek yetiştirin

Elektronik cihazların her geçen gün daha fazla hayatımıza girmesi, aslında doğal yaşamdan daha fazla uzaklaştığımız anlamına geliyor. Bu konuya dikkat çekmek isteyen The Consortium for Slower Internet girişimi, doğal yaşamı ve teknolojiyi biraraya getiren cihazlar tasarlıyor.

Firmanın son ürünü Cybernetic Meadow adı verilen bir router oldu. Temelinde TP-LINK TL-WDR3600 cihazını temel alan ürün, mermer bir kaplama ile çevrelenmiş ve üst kısımda çiçek yetiştirmek için bir boşluk bulunuyor. Alt kaide ise tahtadan imal edilmiş.

Dışarıdan bakıldığında mermer saksı içerisinde yetişen bir çiçek ve arkadan uzanan iki anten görüntüsü bizi karşılıyor. Ürünün amacı tüketicinin bitki yetiştirerek bir nebze de olsa elektronik dünyadan ayrılması.

Ürün yapısı itibariyle herhangi bir sinyal kaybına neden olmuyor. Ancak ısınma konusunda aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil. 

Donanım itibariyle ise simültane olarak 5GHz 300Mbps ve 2.4GHz 300Mbps bağlantı hızları, 600Mbps'e kadar bantgenişliği, çift USB portu, IPv6-hazır portlar, ağ adres çevirisi ile WAN'dan LAN'a geçiş, entegre medya sunucusu şeklinde özellikler mevcut. Ürünün satış fiyatı 350$ olarak belrilenmiş.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
763 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim