Anlık Bildirim

Galaxy Note 8, 26 Ağustos tarihinde New York'ta tanıtılacak

Galaxy Note 8 amiral gemisini iPhone 8'den önce piyasaya sürmeyi planlayan Samsung, lansman tarihini öne çekmiş durumda. Şirket IFA fuarını beklemeden Ağustos ayında yeni Note modelini tanıtacak.
Yeni bir rapora göre, Samsung'un 26 Ağustos tarihinde New York'ta düzenlenecek özel bir etkinlikte yeni Galaxy Note 8 phabletini tanıtması bekleniyor.
Şirkete yakın kaynaklar, Samsung'un yeni Note modelini Eylül ayında Berlin'de gerçekleştirecek IFA fuarında tanıtacağını söylemişti. Ancak Güney Kore'nin Naver gazetesine göre, Apple'ın yeni nesil iPhone'u aynı ayda tanıtacak olması nedeniyle planlar değişti. Bu nedenle Samsung, lansman tarihini Ağustos ayına çekmiş durumda.
Samsung, şimdiye kadar amiral gemisi cihazlarını genellikle IFA gibi mobil konferanslarda değil de ayrı etkinlikler düzenleyerek tanıttı. Çünkü şirket özellikle tüm dikkatlerin yeni mobil cihazında olmasını istiyor.
Note 8'in Ağustos ayında duyurulacak olması özellikle Samsung'un cihazı Eylül ayında gelmesi beklenen yeni nesil iPhone'lardan önce satışa sunmayu istemesi açısından mantıklı görünüyor.

Parmak izi sensörü telefonun ortasına taşınıyor

Galaxy Note 8 her ne kadar S Pen ve iPhone 7 Plus'ı anımsatan çift kamera teknolojisiyle gelecek olsa da S8 ve S8+ modellerine benzer bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Şu an Samsung için en büyük sorun, S8 serisinden beri ekranına altına gömmeye çalıştığı parmak izi tarayıcısının konumu.
Güney Koreli üretici, yeni parmak izi sensörü üzerindeki çalışmalarını henüz tamamlayamaması nedeniyle bu teknolojiyi ertelemeye karar vermiş durumda. Yani muhtemelen Galaxy S9 ekrana gömülü parmak izi sensörüyle piyasaya çıkacak ilk model olacak.
Note 8 tipik Android cihazlarda gördüğümüz, arka panele yerleştirilmiş parmak izi sensörü gibi daha geleneksel bir tasarımla gelecek. Ancak Note 8'deki sensör, S8'e kıyasla kameranın yanına değil de ulaşılması kolay olacak şekilde telefonun ortasına yerleştirilecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4546 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, mobil cihaz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim