Anlık Bildirim

OnePlus 5'in en net görseli ve fiyatı ortaya çıktı

OnePlus 5'in lansmanına saatler kalırken cihazın resmi basın görseli ve fiyatlandırma politikası sızdırılmış durumda. İşte merakla beklenen amiral gemisinin en net fotoğrafı ve fiyat etiketi...
Evan Blass, OnePlus 5'in lansmanına sadece saatler kalırken, cihazın ön ve arka tarafını gösteren bir fotoğraf yayınladı. Görsel çift arka kamera teknolojisini ve cihazın ön kısmındaki parmak izi tarayıcısını doğrulamış durumda. Şirket daha önce telefonu gösteren bir fotoğraf yayınlamıştı ancak ilk kez telefonun tamamını net bir şekilde görebiliyoruz.
OnePlus, merakla beklenen amiral gemisini 20 Haziran'da yani bügün tanıtacak ve şirket telefonla ilgili bazı detayları zaten açıklamış durumda. Telefondaki kameranın DxO ile birlikte geliştirildiğini ve Qualcomm Snapdragon 835 ile güçlendirileceğini biliyorduk. OnePlus 5, 64GB dahili depolama ve 6GB RAM, 128GB dahili depolama ve 8GB RAM olmak üzere ile iki farklı varyanta sahip olacak.

OnePlus 5'in fiyatı da sızdırıldı

Cihazın lansmanına saatler kalırken OnePlus 5'in nasıl bir fiyat politikasına sahip olacağı da ortaya çıktı. Sızdırılan bilgilere göre 64GB depolama alanı ve 6GB RAM'li model 512$ (32.999 rupi) fiyat etiketi taşıyacak. 128GB depolama alanı ve 8GB RAM'li model ise 589$ (37.999 rupi) fiyatla satışa sunulacak.
ABD fiyatlarının ise biraz farklı olması bekeniyor. Standart modelin fiyatı 499$ olurken, üst versiyon 599$ fiyatla tüketicilere sunulacak. OnePlus 5'in tanıtılacağı lansman saatler sonra başlayacak. Cihazın tüm detaylarını bu etkinlikle birlikte sizlere aktaracağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim