Anlık Bildirim

LG Mobile, ''düşünebilen'' akıllı telefon tanıtma planları yapıyor

Son dönemlerde zarar açıklayan ve istediği çıkışı henüz yakalayamayan LG Mobile Communications, görünüşe göre bu gidişatına kısa süre içinde ''Dur'' deme peşinde. LG Mobile'ın önemli isimlerinden Kwon Bong-suk, oyunun kuralını yeniden yazacaklarını açıkladı. Bunu da tanıtmayı planladıkları ''düşünebilen'' akıllı telefonla gerçekleştirecekler.
Düşünebilen akıllı telefonun yapabileceği eylemlerden birisi şu şekilde örneklendirilmiş. Akıllı telefonunuzun çalar saatini işe gitmek üzere sabah 6:00'a ayarladınız. Eğer akıllı telefonunuz ev ve iş arası mesafede ekstradan trafik yoğunluğu tespit ederse sizi, işe geç kalmamanız için 5:30 gibi uyandırma kararı alıyor. Düşünebilen akıllı telefonun gerçekleştirebileceği diğer eylemler de düşünüldüğünde bu konseptin şimdiden merak uyandırdığı söylenebilir.
LG Mobile'ın bir diğer planının da alt segmentte konumlandırılan 100$'lık akıllı telefonlar olduğu belirtiliyor. Elbette bahsi geçen 100$'lık modellerin istenen düzeyde kullanıcı deneyimi sunamadıkları taktirde tüketiciyle buluşmayacağının altı çizilmekte.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4715 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg mobile
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim