Anlık Bildirim

Lenovo Tablet Pazarına Farklı Bir Soluk Getiriyor: Le Pad Tabletli Lenovo IdeaPad U1

Lenvo’nun CES fuarı’nda tanıttığı ürün farklı tasarımı ve özellikleriyle göz kamaştırıyor. Lenovo’nun yeni ürünü hem tablet hem de dizüstü bilgisyar özelliği taşıyor. Üstelik ürün hem Android hem de Windows dilini konuşuyor.

 ‘Multi-touch’ özellikli LePad Android tablet bilgisayarı ve U1 masaüstü PC yuvası, tablette sıradışı tasarımı yarattı.

Lenovo , Las Vegas’ta gerçekleştirilen tüketici elektroniği fuarı CES 2011’de, ‘ikisi bir arada’ özellikli, benzersiz bir aygıt olan LePad tabletli IdeaPad U1 ürününü duyurdu. Zengin ortam özelliklerine sahip bu ürün, Android uygulamalarına erişim sağlayan, yüksek tanımlı bir tablet bilgisayarın taşınabilirliğiyle, eksiksiz bir Windows 7 bilgi işlem deneyimi sunan klavye yuvasını bir araya getiriyor.

Lenovo, LePad tabletli IdeaPad U1, iki farklı işletim sistemi arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilen üstün performansa sahip ikili mod özelliği, Hybrid Switch sayesinde, tüketicilere mükemmel bir mobil iletişim ve bilgi işlem deneyimi sunuyor.

Lenovo Idea Ürün Grubu Başkan Yardımcısı Liu Jun “IdeaPad U1 ve LePad ürünlerimiz günümüzün mobil yaşam tarzına çok uygun.” diyor. “Mobil olarak çalışırken hafif tableti kullanabilir; içerik oluşturmanız ve düzenlemeniz gerektiğinde ise, aygıtı U1 yuvasına yerleştirebilirsiniz. Tüketicilerin, yaşam tarzlarını teknolojiye uyarlamalarına gerek kalmadan; bu ürün sayesinde hem işlevselliği hem de eğlenceyi tek bir aygıtta ikiye katlayacaksınız.”

 

LePad Tablet – Hafif, ince ve uzun ömürlü!

Qualcomm Snapdragon™ işlemciye sahip LePad, 1 kg’dan daha hafif ve 1,5 cm’den az kalınlığıyla son derece kolay taşınabiliyor. Ayrıca, LePad, sekiz saate kadar süren pil ömrüyle kullanıcılara tüm gün boyunca mobil iletişim imkanı sağlıyor.

Qualcomm CDMA Technologies firması Pazarlama ve Ürün Yönetimi Bölümü Başkan Yardımcısı Luis Pineda "Lenovo’nun, LePad tabletini çalıştırmak için Snapdragon işlemcisini seçmiş olması bizi heyecanlandırıyor. Lenovo’nun Snapdragon platformumuzla desteklenen yenilikçi 3G bağlantılı tableti, hareket halindeki kullanıcılara yüksek performans ve her zaman bağlı kalabilme olanağı sunuyor.” dedi.

Ürünün en öne çıkan özelliği ise resim çekmek ya da görüntülü sohbet etmek için ön kısmında yer alan kamerası! 25,5 cm’lik geniş ekranlı, yüksek tanımlı LePad tablet, yatay ve dikey modlarda da rahatlıkla kullanılabiliyor. Kullanıcılar bu aygıtta, parmak uçlarıyla video gibi içerikleri kullanabilirken, internette sörf yapabiliyor, sosyal ağlara erişebiliyor, mesajlarını ve e-postalarını görüntüleyebiliyorlar. LePad, parlak kırmızı ve beyaz olmak üzere iki şık renk alternatifi ile kahverengi “deri” ve siyah “deri” olarak iki farklı dokuda tasarlandı.

Geniş ekran boyutuna uygun, 2.2 tabanlı Android ortam deneyimiyle özelleştirilen LePad, dört bölmeli, kullanımı kolay ve cazip bir ara yüze sahip. Ayrıca, Lenovo tarafından geliştirilen LePad, sürekli bir tarayıcı açıp giriş yapma ihtiyacını ortadan kaldırarak, e-posta, haber ve diğer içeriklere gerçek zamanlı erişim yapmanızı sağlarken, özgün bir “push” hizmeti de içeriyor.

LePad kullanıcıları, aygıta yüklenmiş olarak gönderilen birçok uygulamanın yanı sıra, LePad’in geniş ekranı için benzersiz olarak optimize edilmiş binlerce özel Android uygulamasına da erişebiliyorlar. Lenovo, kullanıcılara mükemmel bir Web tarama deneyimi sağlamak için de LePad’in, Adobe® Flash® Player 10.1 programını desteklemesini planlıyor.

Tablet eksiksiz bir dizüstü bilgisayara dönüşüyor: Lenovo IdeaPad U1

Windows tabanlı üretkenlik uygulamaları sayesinde, içerik oluşturmak isteyen normal bir dizüstü bilgisayarın tüm işlevlerine gereksinim duyan kullanıcılar, LePad’i kolayca U1 yuvasına yerleştirebilir. Eksiksiz bir klavyesi olan IdeaPad U1 dizüstü bilgisayarı, LePad’deki kullanıcı ara yüzünü Windows 7’ye dönüştürüyor. U1 yuvasında, bir Windows 7 Home Premium işletim sistemi ve bir Intel CULV işlemcisi bulunuyor. Hybrid Switch özelliği ile kullanıcılar, sürekli bir Web tarama deneyimini desteklemek üzere işletim sistemleri arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabiliyorlar.

LePad tableti, U1 yuvasından bağımsız satın alabilirsiniz...

LePad tabletli Lenovo IdeaPad U1 ürünü, 2011’in ilk çeyreğinde Çin’den başlamak üzere kullanıma sunulacak. LePad tableti, ayrıca U1 yuvasından bağımsız olarak da satın alınabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim