Anlık Bildirim

Yeni TürkMi-PTT işyeri satış noktamızın Türk Tüketicisi ile birlikte

KIsa bir süre önce Türkiye’de ticari faaliyetlerine başlayan TürkMi markası ile "herkes için yenilik" vizyonuyla dünyayı kasıp kavuran Xiaomi ürünlerinin Türkiye distribütörü olarak Türkiye pazarına..
KIsa bir süre önce Türkiye’de ticari faaliyetlerine başlayan TürkMi markası ile "herkes için yenilik" vizyonuyla dünyayı kasıp kavuran Xiaomi ürünlerinin Türkiye distribütörü olarak Türkiye pazarına yep yeni bir vizyon katmaya geldik. Bizler, dünyanın en yenilikçi ve inanılmaz teknolojileri ile üretilmiş yüksek kaliteli ürünlerin Türk tüketicisi tarafından her anlamda ulaşılabilir olması gerektiğine tüm kalbimizle inanan bir ekibiz. Sahip olduğumuz portföyümüzdeki dünya kalitesindeki Mi ürünleri ile fevkalade donanım, yazılım ve internet hizmetlerine gereksinim duyan yenilikçi bir kitleye hitap ediyoruz. Müşterilerimizin geri bildirimlerini, dikkate alarak piyasada rekabetçi ve müşteri odaklı erişilmesi zor fiyat politikaları üretiyoruz. Mi ve Redmi akıllı telefonlar ve akıllı ev ürünleri, giyilebilir ürünler ve diğer aksesuarları da içeren Mi Ekosistem ürünlerinden oluşan ürün yelpazesini stantlarımız ve satış noktalarımızda daha da  ulaşılabilir kılmak üzere, ürün gamımızı her geçen gün daha farklı Mi ürünleri ile çeşitlendirmenin gayretiyle sürekli çalışıyoruz. Öncelikli hedefimiz ulaşılabilir lokasyonlarda PTT güvencesi ile son derece güvenli ve tüketici çıkarlarına hizmet eden bir ticari yapılanma modelini geliştirmekteyiz. Bu sürecin bir parçası olarak da Türkiye’deki 4.’cü mağazamızı 14 Şubat 2020 tarihinde Kadıköy Rıhtım Caddesi PTT işyeri içinde açacağımızın müjdesini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.
Kadıköy Rıhtım Caddesi PTT işyeri satış noktamız diğer satış noktalarımızda olduğu gibi alanında uzman/deneyimli satış temsilcilerimiz ile İstanbul’lu tüketicileri en yenilikçi Mi ürünleri ve Mi teknolojisiyle buluşturmaya, dünyanın önde gelen markamızı en uygun fiyatlar ve yüksek hizmet kalitesiyle sunmaya başlayacağız. TürkMi olarak öncelikli hedefimiz Türkiye'nin en kolay ulaşılabilir elektronik perakendecisi olmaktır. Bu hedef doğrultusunda 2020 yılı içerisinde en merkezi ve işlek lokasyonlarda hizmet veren en az 100 PTT işyeri satış noktası kurmayı amaçlamaktayız.  Bu hedefimiz doğrultusunda, değerli tüketicilerimizin en kaliteli ürünlere en uygun fiyatlarla erişiminin yanısıra bu ürünlere erişimlerinde çeşitlendirilmiş bir finansman desteği ile de ulaşmalarını sağlamayı amaçlamaktayız. Satış noktalarımızdan nakit, kredi kartı ve banka kredisi seçenekleri ile satınalmalar yapmak ve bu seçenekler içerisinde kolaylaştırıcı  yöntemleri geliştrilmesi adına tüketici lehine daha bir çok seçeneğin hayata geçirilmesi için çalışmlarımız devam etmektedir.
TürkMi olarak PTT işyerlerinde satış noktalarımızın henüz olmadığı lokasyolarda da Türkiye’deki her hangi bir PTT hizmet noktasında kasalara ödeme yapılması halinde adrese tesli satış uygulamamzı da hayata geçirerek uygun fiyat-yüksek kaliteli teknolojiye her yerden ulaşmayı mümkün kılmış bulunmaktayız. Önümüzdeki dönemde daha hızlı büyümek adına son derece agresif bir yapılanma içerisine girdiğimizi ve pazar iderliği adına çok önemli hamlelere hazırlandığımızı bu anlamda finansal ve operasyonel hazırlıklarımızı bitirmek üzere olduğumzu da gururla ve  heyecanla paylaşmak isteriz.
Yeni TürkMi-PTT işyeri satış noktamızın Türk Tüketicisi ile birlikte birlikte tüm Xiaomi ailesine uğur getirmesini diliyor, büyüme yolunda birlikte daha nice mesafeler kat edeceğimize gönülden inanıyoruz.  TürkMi Telekom Dış Ticaret  LTD ŞTİ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim