Anlık Bildirim

Abd'de DSL ve Kablo Bağlantıları 3 ayda 2.3 Milyon arttı

Ekonominin düzelmesi ve Internet bağlantılarının öneminin gitgide artması sayesinde ABD'de 3 ayda hızlı internet bağlantısına sahip kullanıcıların sayısı %10 oranında arttı. Toplam sayı ise 26.9 Milyon gibi inanılmaz bir rakama ulaştı. Bu rakamdaki bir önemli bir gelişme de önceki yılın aynı zaman dilimine göre %20'lik bir yeni üye artışının olması.

Bir başka gelişme ise ilk defa olarak DSL teknolojisi ile abone olanların Kablo Internet teknolojisi ile abone olanlara göre eşitlenmiş olması. DSL'in yayılma hızı ve kapsama alanı daha hızlı arttığından ilerde bu ilk eşitlenmenin DSL yönüne dahada ilerlemesi büyük ihtimal. Fakat kablo teknolojisi kullananların hız sınırları bir süre daha teknoloji farkı nedeniyle daha yüksek kalacak.

Yurt dışında aylık 35$ civarına 3 Mbit bağlantı alabilmek kablo teknolojisi ile şu sıralar mümkün. Özellikle yenilenen İnternet üzerinden vergi alınmaması yönündeki 4 yıllık kanun bu gelişmeye büyük ön ayak oldu diye düşünülebilir. Umarız yakında bizim ülkemizde de İnternet firmalarının hızlıca gelişmesi için vergi alınmama yönünde bir gelişme olur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim